Přejít na obsah

Radio funguje ale nejde zvuk


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny už nejaky ten den řeším problém u superba mám radio symphony na kazety v kufru menic. A děje se to rano přijdu k autu nastartuju radio zapnu vsechno funguje ale nejde zvuk v zadnem reproduktoru zapinam vypinam porad nic vytahnu radio z kastliku vypojim konektor repro vypnu radio zapojim konektor zapnu radio a radio hraje pak ho treba 5X zapnu/vypnu a fuguje ale pak zas třeba ne. nevím si stím rady neresil nekdo ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, měničem to nebude, hrálo by Ti rádio, ale ne CD. Tohle vypadá jen na špatný kontakt na nějakém pinu. Zapoj všechny konektory a slabým šroubováčkem jim ještě pomož dovnitř. Nemusí to být jen konektorem na repro, ale zameř se i na "trikoloru", člili žlutá, zelená a modrá. Je tam napojení na případný telefon, svorku 30, mute, atd.

Pokudn nezabere, tak ještě ukostři šasí radia. Prostě ho někde na kovovém šásku propoj kabelem ke kostře vozidla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam tam original handsfree tedka jsem ho vypojil tak uvidime jestli to nebylo treba tim a na radiu v menu jsem dal phone OFF měl jsem ON sice nevim jestli to má na to vliv no ale tak uvidime jeste jsem zkousel treba jestli to treba nedelaji reproduktory postupne jsem je vypina na radiu strany ale porad nic no 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...