Přejít na obsah

Výměna autorádia za typ Medion MD84975


Doporučené příspěvky

Zdravím. Má někdo zde zkušenost s výměnou tohoto rádia u Fabie1? Prostě jen, zda na mě nečeká nějaké překvapení např. při propojování. Dodavatel mi napsal toto:

.Součástí autorádia je iso konektor s vodiči, který lze přizbůsobit každému automobilu. Před montáží doporučujeme prostudovat zapojení konektoru u originálního rádia vašeho automobilu. Některá zapojení mohou být rozdílná a je třeba drobných úprav v přehození drátků. Nejlépe zabrousit někam na forum na internetu, kde se výměnou za neoriginální autorádio zabývají a získat informace. Dále možná bude třeba redukce na antenní konektor iso din. Přehrávané formáty jsou standardní CD formát a nyní nejrozšířenější formát mp3, jiné formáty nejsou podporovány.

Odkaz na radio aukro: http://tinyurl.com/hptaqck

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady nejde ani tak o zkušenost jak o doporučení....těmto autorádiím bych se obloukem vyhnul!Doporučuji zakoupit značkové autorádio bez CD mechaniky a pak tě nečekají žádné překvapení a ani žádné zklamání z funkčnosti a výbavy.

Jako solidní prodejce by měl každému poradit se zapojením...;) ať už má jakýkoli vůz....jak zapojit kabely a jakou zvolit redukci....ale k věci...faktorů je několik...jestli máš OEM autorádio bude potřeba rámeček k vymezení horní mezery nad rádiem.Při instalaci neorig. rádia je potřebný fantom. napaječ.Zmněna zapojení kabelů v ISO konektoru spočívá jen v přehození kabelů na pozici č. 4 a 7 napájecího konektoru popřípadě pokud to umožňuje kabeláž autorádia tak se zamění červený a žlutý kabel u autorádia.

 

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/52-1-ISO-redukce/182-2-pro-1DIN-autoradia/5/1345-ramecek-autoradia-Fabia-I

 

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/764-ISO-DIN-ant-napajec

 

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/0/0/5/2271-Pioneer-MVH-180UBG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...