Přejít na obsah

pojisteninapokuty.cz - otestujeme jejich služby?


Pawlisko

Doporučené příspěvky

Zdravím kluci a holky,

dlouhodobě sleduji videa od MikeJePan aneb reklama na pojisteninapokuty.cz a stejně jako mraky z vás určitě zajímá i mě, jestli to tak fakt funguje a především jak. O podobných firmách je na internetu mraky a jednoznačně pouze a jenom samé negativní zkušenosti.

Napadlo mě, že bych tu jejich službu otestoval a pak přišel s faktem, respektive s tím, jak to opravdu funguje. Bydlím teď v Praze a možností na otestování je fakt mraky. Klidně bych to i natočil pro pobavení.

Proč to však píšu sem a rovnou do toho nejdu? Nechci teď vypadat jak socan, ale asi by mě to bavilo víc, kdybych si to nemusel financovat celý ze svého. Je nás na fóru dost, kdyby přispěl každý nějakou kačkou, tak by to pomohlo a já bych to pak klidně nějakou formou i "zmedializoval" aneb jak to vlastně funguje.

Pokud by si měl/a zájem přispět, napiš, domluvíme se.

Díky Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když si dáš 2 a 2 dohromady, tak zjistíš že je to šaškárna... hlavně co je zač Majk a jeho právníček z Plzně. Když si to pozjišťuješ, tak ti vyjde rovnice.

Zkoukni video od občanM , Petr Vojnar , Pstruh103 , StandaShow a udělej si obrázek sám. A pokud potřebuješ službu na zastupování kvůli tvoji neznalosti zákona? Neber to jako flame

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplný šulin fakt nejsem kluci, neletěl bych po Praze na radaru 100km/h a pak čekal na to, co se stane..... Ono to stačí ozkoušet i na blbostech jako je parkování na P1 nebo na žluté čáře, kterých je po Praze habaděj a přitom vlastně ani ničemu neslouží. Nemyslel jsem, že bych udělal nějaký hardcore za který by mi hrozil velký postih...

Jinak to video od Petra Vojnara beru jako "udělám ze sebe debila a pokusím se dostat ze své mrtvé slávy zpátky přes MikeJePan" :D to jako sorry, ale to jsou strašně trapný videa. A k těm dalším jménům, moc jsem toho popravdě nenašel. Youtubeři si vezmou jméno někoho o kom si povídají a řeknou, že je deb*l. To není pro mě moc informací. O OVB ví každý kdo ho sleduje. 

Nezastávám se ho, ale ještě jsem nečetl konkrétní "špínu" na pojisteninapokuty.cz která poukazuje na to, že to prostě nefunguje :/

Editováno: , autor: Pawlisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O Kocourkovi toho je dost, jen si říkám, proč by dělal takovou masivní kampaň kdyby se z toho za půl roku vyklubal podvod? Takhle veřejně ze sebe udělat vola, kterému se pak vysmějí lidi, že to byl čistě a jenom podvod? To dělal Kocourek možná, ale jeho xicht není tak známý. ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkám, pokutu nelze dostat, jen si ji lze nechat dát. Ovšem neschopnýmu Kocourkomikovi bych se nesvěřil v žádným případě. Pokud máte zájem, problematiku správních řízení a jednání s fízly se za pár týdnů naučíte taky a s případnými radami zkušenejších vyhrajete kde co. ;)

Odesláno z mého Lenovo X2-EU pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Nejsem pirat silnic, jezdim jako normalni clovek, jen bych rad vyzkousel v pripade potreby praxi techto firem. Konkretne parkovani v mem bydlisti je ted takove, ze zastavim prdelou na zlute care a hned je blocek. Za 3k bych mel mit klid od reseni blbosti. Parkovat auto o dva bloky dal se mi fakt nechce. V Praze bydlim chvilku, obcas clovek projede na oranzovou/cervenou ani nevi jak a taky se mi to nechce resit. Radar na kazdem kroku, jestli pojedu v deset vecer po jizni spojce o 10km/h vic tak bych to taky nemusel resit. 

 

Hlavne si tu nemyslete jak budu jezdit po chodnikach, vaclavaku, pesich zonach, parkovat na vozickarich apod. jako  Majk. 

 

Navic v cene te sluzby je deset spravnich rizeni, takze to vychazi na 300 za podezreni z prestupku. Jestli to dam mestskum nebo firme za rok s tim ze nemusim nic resit, prijde mi to rozumnejsi. 

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...