Přejít na obsah

pojisteninapokuty.cz - otestujeme jejich služby?


Pawlisko

Doporučené příspěvky

osobne to vystihnul velmi výstižně jednou větou.

Já bych se zeptal, v čem jsou ty praktiky u nezaplatim.cz jiné? Fakt netuším a zajímalo by mne to. Podle mne to může fungovat pouze a jenom na stejném principu. Obstrukce, lži a hledání formálních nedostatků ze strany úřadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to docela drzost, trvat na tom, že vozidlo řídil člověk, který za měsíc poté zemřel, přestože bylo výpověďmi příbuzných zemřelého vyloučeno, aby mohl to vozidlo v daný čas řídit. Ti blbci šli do předem prohrané žaloby. To že tím příbuzní zemřelého musí trpět, když je kvůli tomu správní orgán vyslýchal jako svědky, jim bylo evidentně jedno, když se proti rozhodnutí správního orgánu odvolávali a podávali žaloby k soudu.

Defacto jsou obě firmy jen pojišťováci, a pojišťováci jsou poloviční podvodníci.

http://www.nechcipokutu.cz/

http://www.nezaplatim.cz/

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Státu nejde v prvé řadě o výběr peněz, státu jde o prevenci protiprávního jednání, prevence se bohužel nejúčinněji provádí pomocí represe.

 

A s tím legálním bráněním lží to také není zcela pravda, jsou tam dány zákonné výjimky, mezi které patří právě to, že přitom nesmíš z přestupku křivě obvinit jiného. Živý člověk by se mohl proti takovému obvinění bránit, ale tady je z přestupku křivě obviňován mrtvý člověk, jemu to sice už neublíží, ale jeho příbuzní, pokud trpí jeho ztrátou, tak jim to na psychické pohodě nepřidá. Zkuste se vžít do role, že by vám zemřel jeden z rodičů a po měsíci byste museli správnímu orgánu vysvětlovat, že byl dlouhodobě nemocný a nemohl řídit cizí vozidlo a po pár měsících byste to museli odsvědčit třeba znova u soudu. Jestli se vám to nezdá jako hyenismus vůči příbuzným zesnulého, tak mě tedy jo. Mrtvý člověk se proti křivému obvinění bránit nemůže, musí ho bránit pozůstalí.

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Mám pojištění od firmy pojištění na pokuty a moje osobní zkušenost je ta že mi vždy pomohli. Ať už to byla jízda za červenou nebo to když jsem jel vyšší rychlostí přes vesnici. Občas člověk prostě člověk pospíchá a pojištění na pokuty se hodí! :) Takže jsem spokojený a nebyl žádný problém. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...