Přejít na obsah

VCDS - Kódování ŠKODA Rapid MR16+


PTiCA

Doporučené příspěvky

Tuto alternativu som zvazoval, len nemam cestu do Blavy a nemyslim ze by to bolo take naliehave. Vsak mozno zozeniem niekoho blizsie, co sa nebude len tvarit, ale aj daco urobi. :) I ked mozno mu krivdim a fakt sa tam nic neda dokodovat. Podla toho co som zatial kukal pri tom Fabiackom vlakne tak by to co chcem malo ist....no bohvie, svet sa preto nezruti, na aute sa jazdit da.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou PR kódy =  seznam výbavy. Příspěvky jsem přesunul do správného tématu - nejsi na foru první den, tak bys měl vědět, že před tím, než něco někam napíšeš, máš hledat, jestli někde v odpovídající sekci už není to správné téma. A ne to psát do prvního tématu, které tě napadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Prosím lze dokódovat otevírání a zavírání oken dálkou u rapidu 2018 style plus s kessy?

Je to totální otrava-nutnost vlézt do auta zmáčknout tlačítko startu (stačí bez nastartování)- stáhnout okénka- vypnout zapalování- vylézt z auta- zamknout auto. FUUU mazec. Ve staré fábii stačilo vrazit klíček do dveří, otočit a podržet.

Nehledě na to, že v 10 LET staré fábii byly všechna okna na dvoupolohové stahování, kdežto u nového rapidu v top výbavě je dvoupolohové jen jedno tlačítko u řidiče, všechny ostatní pro úplné stažení nutno stále držet. Ach jo ŠKODO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Konecne sa mi podarilo spojazdnit Caristu, spojazdnil som Cornering, predlzenie casu vyhrievania zadneho okna, vypnutie DRL pri zatoahnuti rucnej brzdy..., ale to co som chcel som tam bud nenasiel alebo to nejde. Pripadne som povolil nieco co sa teraz bije s tym co chcem.
Chcel som dokodovat coming home a aj po zapnuti v Cariste nejde. Neviete mi poradit kde sa stala chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...