Jump to content

VCDS - Kódování ŠKODA Rapid MR16+

PTiCA

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 2 months later...

Zdravím všechny. Poprosím o radu. Mám Spaceback MR2016. V Caristě jsem aktivoval svícení zadních světel při denním svícení. Ale zároveň začaly svítit i přední parkovačky a dále při přepnutí na potkávací světla se denní led světla nevypnou a dál svítí. Jde to nastavit tak, aby při DRL svítily jen ledky a světla vzadu a ne přední parkovačky a při přepnutí na klasický potkávačky se ledky zhasly jako doteď?

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

• 2 weeks later...

Ahoj, chci se zeptat. Když mám v Rapidu STYLE konfiguraci, ve které je obsažena "očesaná" Light Assist, ale není to asi plná verze, lze dokódovat plnou Light and Rain Assist a Auto Light Assist s automatickým přepínáním dálkových světel? Ani nevím, jestli za ten příplatek 3500,-Kč je rozdíl jen v tom automatickým přepínáním dálkových, potkávacích/ denních led světel.???

• 1 month later...

Napadol ma taky trosku "iny" retrofit. Myslite, ze by sa dal dorobit adaptivny tempomat. Ano viem, ze oficialne ho Rapid nikdy nemal, ale napr v ETKE pre Toledo je aj radar s podporou ACC. Packy pod volantom by sli zobrat z Fabie. Len neviem ci by to slo dokodovat. Este tam tusim treba vymenit zadne ABS senzory. Je to len taka uvaha, aby nestala rec. 

Som zvedavy na vase reakcie :D

Edited by Romiiken

• 2 weeks later...