Přejít na obsah

Brzdové hadičky výměna - co je potřeba


kols

Doporučené příspěvky

Taky název tématu jak  noha - PODVOZEK. Četl si pravidla co na tebe vyskočili při přihlášení nebo si to jen vodmáznul a sere pes?

malá citace z pravidel v origo velikosti:

Při vkládání nového tématu se dále řiďte těmito pravidly:

  1. Název tématu nesmí obsahovat odkaz na webovou stránku (skrytá reklama) nebo název firmy, ale musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm. Nové téma nesmí být vloženo za účelem pouze reklamy na konkrétní výrobek. V prvním příspěvku při založení tématu vždy přesně formulujte, jakým směrem má téma směřovat a zde již smí být uvedena webová adresa na dané téma.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Luďa změnil název na Brzdové hadičky výměna - co je potřeba
  • o 6 měsíců později...

Průtokáčům s největší pravděpodobností nic nebude a měděný podložky koupíš v každé hydraulice kde dělají hydraulické hadice a taky v různých agropwestech a podobných prodejnách. Stojí to tam pár drobných.

 

Jinak povolit to jde většinou dobře, problém někdy bývá s tím, že převlečné matky bývají zarezlé na trubkách. Jde si pomoci tak, že místo převlečnou maticí budeš z trubky vytáčet hadici po vytáhnutí pružný pojistky a povytáhnutí z držáku. Je vhodný to pár dní před demontáží zastřikovat nějakým odrezovacím sprejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za info. Dnes som nahodne zohnal 2ks skrutky je zaujimave ze samotne nikde skladom vobec niesy vedene a nenasiel ich samotne ani v Etke, hadam budu spravne,  10-ky a stupanie 1. Hadice pridu zrejme vo stvrtok tak sa do toho pustim v piatok/sobotu.

20170404_191521.jpg

Editováno: , autor: MarkusDelRey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...