Přejít na obsah

Přehrávání hudby přes BT.


Froli

Doporučené příspěvky

Když mi @ferda25 v autě měnil Bluetooth jednotku na Premium GSMIII, aby fungovalo přehrávání hudby (tzn. A2DP), musel ještě něco dokódovat/přehrát, aby fungovalo zobrazení skladby, interpreta apod. na displeji + aby fungovalo ovládání na displeji a volantu. Takže si nejsem jistý, zda to funguje vždy (se všemi Bluetooth jednotkami a rádii) automaticky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravím, mám dotaz k přehrávání hudby přes bluetooth A2DP. Mám jednotku GSMII 7P6 035 730 C a radio swing. Ovládám přes maxidot. Jaký používáte přehrávač ve svém androidu nejlépe u Samsungu? Mám Samsung Galaxy A3 a ten co tam je, tak po každém připojení do auta si přestane pamatovat poslední čas přehrávání audioknihy a já musím znova v té stopě přetáčet na to kde to skončilo. Teď zkouším aplikaci Poweramp, kde si to už čas pamatuje, ale i po zaškrtnutí pokračování přehrávání při přihlášení k BT v autě to samo nehraje, musím to spustit ručně. Máte někdo nějakou radu jaká aplikace by uměla se sama hned pustit a hrát do auta přes bluetooth po zapnutí klíčků v zapalování?

 

Díky moc

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to ti žádná aplikace nepomůže, rádio se přece vždy po zapnutí přepne na přehrávání z karty. Další věc je, že telefon se připojí přes BT až za několik sekund. Muselo by se tedy spíš nějak nastavit rádio, aby vždy po připojení k telefonu automaticky přepnulo na jiný zdroj (BT audio) a tím se vyžádalo v telefonu spuštění přehrávače. Jabka umí automaticky začít hrát, ale hrají vždy to poslední, co se přehrávalo, bez ohledu na to, jestli je to hudba, video na YT nebo cokoliv jiného.

 

Jinými slovy - nemá řešení, nahraj si to na kartu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Riešil som podobný problém, avšak v mojej Fabii 3 s Bolerom. Tiež počúvam hudbu cez Spotify a nie vždy po naštartovaní auta a pripojení mobilu mi to začalo automaticky hrať. Niekedy sa mi nespustila samotná aplikácia, niekedy sa aplikácia spustila, ale zostala pauznutá.

 

Do mobilov však existuje zaujímavá utilitka s názvom Tasker (bohužiaľ platená):

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm

..v rámci ktorej si môžeš naprogramovať rôzne veci. Takto som si napr. naprogramoval, že po spojení mobilu s bluetooth auta sa mi spustí aplikácia na prehrávanie hudby (v mojom prípade Spotify) a po 10sek sa stlačí mediálne tlačidlo na prehrávanie. Nefunguje to na 100%, ale na 99% určite.. a mám pocit, že by to mohlo vyriešiť aj tvoj problém.

 

Možno existujú aj freeware appky s podobnými možnosťami na automatizovanie úloh..

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GeorgeTDi.. skús začať tu:

https://www.svetandroida.cz/svetandroida-aplikace-pro-automatizaci-telefonu-201608

https://www.svetandroida.cz/aplikace-pro-automatizaci-telefonu-201608

Llama, AutomateIt, MacroDroid by to mohli tiež zvládnuť.. v podstate potrebuješ vykonať spustenie aplikácie a zapnutie prehrávania po pripojení na konkrétne Bluetooth.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...