Přejít na obsah

Reproduktory Octavia Ambiente / Ambition plus


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o radu. Mám již třetím měsícem novou Octavii III ve výbavě ambition plus. Jelikož s ní jezdím výhradně já, tak jsem nikdy nejel vzadu jako cestující. Nedávno jsme byli s kamarády na výletě, a tvrdili mi, že předchozí den vzadu fungovali reproduktory a další již ne. Po pravdě jsem neměl možnost vyzkoušet, zda vzadu vůbec nějaké mám. Dle specifikací na internetu píší, že auto má 4 pasivní reproduktory. Tento počet jsem napočítal již vpředu. Na zadních dveřích jsou mřížky reproduktorů také, ale zvuk nehraje. Netušíte, zda nejsou pouze osazené, nebo zda se opravdu jedná o závadu?

Děkuji za radu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

zdravím.

koupil jsem skoda octavia III rv 10/2014. a řeším radio. To že vzadu nejsou reproduktory i kdyz je ve vypise o vozidle napsano 8 repraku,to bych asi přežil, co ale nepřežiju, že jsou reproduktory na palubovce (male) a reproduktory v prednich dverich, (velke) a bohuzel hrajou primarne repro z palubovky a ty ve dverich skoro nehrajou. Vzhledem k tomu ze posloucham hudbu ktera je zalozena na basach tak ta kvalita co se line z tech palubovkovych reproduktoru je zoufala. V radiu krome balancu leva a prava strana, bohuzel nelze nastavit vubec nic :-/ nemáte nekdo radu ??? , ve stary fabii 2005 i ve dvojkove oktavce to hralo o 100% lépe. dekuji za zkušenosti a rady jak zařidit aby primárně hráli ty velké reproduktory ve dveřích.

 

autoradio swing je v aute

Editováno: , autor: krejba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co přesně znamená popis Soundpaket ´´branded´´.. Ale je možné, že je to právě sound systém. 

 

1 minute ago, Zdenek Pastorek said:

Navíc je ta etka z OII FL. :kol-47:

 Neni ;) Škodovka nemá výkres na Oct III. ohledně reproduktorů...

Editováno: , autor: Ulipek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, taky by se mi to stalo, být na tvém místě :D:)

Nicméně, nemyslí spíše repráky které jsou zde? Viz. příloha.

krytka obsahuje i reproduktor.. A je tam, i když jsou ve voze jen 4 reproduktory.. :)

Bez názvu.png

Bez názvu.png

Editováno: , autor: Ulipek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neznám schéma ani nevím kde jsou ty reproduktory umístěny. Jednoznačné je to že zvuk hraje primarně zepředu "jakoby" od palubovky a to jsou výškové reproduktory. V předních dveřích jsou středo basové. Problém je že ty výškové zcela přehlučí ty dvěřní, které vůbec nebasují a přijde mi že hrajou na poloviční výkon. Co se možností nastavení v radiu týče, tak zde je možnost pouze balance zleva doprava ale chybí fader kde by se dala nastavit priorita reproduktorů. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? nepředpokládám, že toto škodovka pouští standardně do ulic protože to je opravdu mnohem horší než ve dvojkové oktávě a fabii jak jsem psal, že mám zkušenost. :-/ Dost mě to tíží protože hudbu poslouchám hlavně při jízdě autem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...