Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
před 18 hodinami, ferda25 napsal:

Dne 4.9. jsem dostal 5 trestných bodů a podle nových pravidel se mají automaticky po měsíci vymazat. Bohužel se tak nestalo. Můžu znát důvod??

 

Napomenutí jsi dostal ještě před zavedením nových pravidel fora (7.9.2016), možná to má souvislost, protože tam vidím, že ty body jsou na trvalo, dokud je někdo nezruší. Před upgradem se tehdejší napomenutí (zvané varování) neodebíralo, takže je to možná nějaký relikt starého fora. Odebírat body ti nebudu, předpokládám, že je potřeba, aby to v současném stavu viděl admin. Pak se body odeberou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
před 5 hodinami, Stringo napsal:

Pawouku, jenže ačkoli tě mám vymazaného z přátel, nesleduji tě a ani nechci být na tebou napsané příspěvky, tak se mi to sem všechno hrne a všechno vidím emoji23.png

No jo, to máš blbý. A je to další věc k řešení pro PTiCU - je to nějaká chyba na foru, nebo to dělá Tapatalk?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem tě úplně smazal celého z mého profilu a znovu přidal bez sledování a nepřišlo mi kromě sledovaných vláken nic nového, takže asi vyřešeno a chyba byla nejspíš v tom přesunu přátel do sledovaných (jak se měnilo fórum), které i po vypnutí sledování stejně přátele sledovalo... Udělal jsem to takhle se všemi přáteli a vypadá to tak, že to dalo pokoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle části, která byla smazána, bylo Vámi tvrzeno, že nová pravidla začala platit s novým typem fóra...tj. po jeho upgrade na tuto verzi(ta proběhla mnohem dříve než uvedené datum). Na základě toho jsem dostal zákaz přístupu na 8 hodin(dle Vašich tvrzení podle nových pravidel). Když si zde někdo píše nesmysly(viz příspěvek od Motorpower - nebo to mám chápat, že to je k tématu??), tak to zde zůstane a když někdo poukazuje, že zde není něco v pořádku tak se to maže a Vaše původní tvrzení jsou popírána. Nemluvě o tom, že lze poslat odpověď přes soukromou zprávu, který dotyčný nedostane, protože on si již tuto komunikaci na své straně smáznul. O tom, že zpráva nedošla se už nikdo nedozví.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám potíže s přihlášením.

cca půl roku jsem tu nebyl, i když jsem nic neměnil a v prohlížeči mám přihlašovací jméno a heslo stále uloženo, nemohl jsem se nyní na svůj účet dostat (PC, notebook, mobil), stále to píše: "Uživatelské jméno, kterou jste zadali se neschoduje se žádným účtem. Zkuste prosím vyplnit Vaši e-mailovou adresu znovu." tak jsem si zaslat link na email pro obnovu hesla, vše proběhne, dostanu se na forum, nastavim si nové heslo a když se odhlásím, už se opět nemohu přihlásit  (i s nově nastaveným heslem) a na účet se opět dostanu jen přes zapomenuté heslo. :( Nevím v čem je problém, dělá mi to na Mozille i Chromu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...