Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

Na veskere fora lezu z 90% pres mobil kdyz mam chvili cas a na toto byl TT super. Ano, ted lezu taky ale pres prohlizec v mobilu a neni to tak komfortni. Ohledne reklam, do doby kdy bylo na webu par banneru tak to clovek nevnimal, dnes je uz se to bez blokovani reklam neobejde protoze uz je toho moc. No nezbyde si asi zvykat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě spíš vadí, že na vše jsou dneska apky a najednou musí fórum být jen na prohlížeči? Navíc když dneska pokud se nedívá člověk na forum beztrestně v práci, z 99% leze na fórum z mobilu v MHD, na WC a v posteli.... ?

Navíc kouknu v Chromu v příspěvku na fotku a když se vrátím zpět, jsem na seznamu příspěvků a ne v původním příspěvku.

A dále mě vadí, že v prohlížeči jsou písmena malá, kdežto v TT jsem si nastavil větší velikost a nekazil jsem si tak oči.

Odchod fóra z TT jednoznačně velké mínus. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 8. 2020 na 15:41, PTiCA napsal:

Tapatalk vyuziva jen hrstka navstevniku. V podstate jen uzivatele kteri zde zminuji nefunkcnost. Z toho duvodu neplanujeme dale udrzovat podporu Tapatalku.

Hrstka lidí tak na ně kašlem. Aspoň je vidět na čem ti záleží. Osobně s tímto fórem bohužel také končím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky TT sleduji témata, která není možné z mobilu sledovat přes prohlížeč. Vnímám velmi, velmi sníženou aktivitu i ve svých tématech, kdy lidi "nelajkují" a napíše výjimečně sem tam někdo, protože to mají stejně jako já a nemohou sledovat vše..

Velmi, velmi nešťastné rozhodnutí. A to @PTiCA : že tady píše hrstka lidí bude asi proto, že spousta z nich o tomto tématu neví, nebo už ho nemohou dohledat, protože jsi zrušil podporu TT. Tvé vyjádření je tak trochu alibismus, nemyslíš??

Jde to tady od 10 k 5. Jsem tady na fóru historicky už asi 16 let a každým takovým hřebíčkem do rakve přehodnocuji smysl tady dále působit, když už to stejně nemá kdo číst....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, _Denis_ napsal:

Díky TT sleduji témata, která není možné z mobilu sledovat přes prohlížeč. ....

to by mě zajímalo, která to jsou, neboť jsem svého času měl také TT, ale nevím proč, moc jsem s ním kamarád nebyl a s novým mobilem jsem přešel na prohlížeč (větší displej mobilu), takže prostředí stejné jak na desktopu a jediným kliknutím (červeně vyznačeno), dostanu výčet všech témat, do kterých jsem kdy přispěl a na které někdo zrovna reagoval. A pokud chci vidět nové příspěvky, témata, chodím raději na desktop (přece jenom monitor je monitor). Ale na pročtení "mých" vláken, to funguje normálně, řekl bych stejně jako TT

1760046914_Screenshot_20200810-073209_SamsungInternet.thumb.jpg.e79912151033f67e83646034875fd39d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...