Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

Tak to mi se zobrazuje toto:

 

78CA0D7F-CDF8-4D2D-854D-D194A1C1B7F2.thumb.jpeg.f69767eabcfb666793cf5d61b54a6df8.jpeg

 

...kdy sice mohu filtrovat sledovaná témata, ale já je nesleduji, jen jsem se zúčastnil, což uměl TT rozlišit. Jinak tady vidím úplně vše i v sekcích a od lidí, které neznám a třeba spotřeba 2.0TDI mě nezajímá..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... tak mám to, je to potřeba udělat ale na desktopu

ty to máš nastaveno takto, takže musíš vybrat v aktivitách zažlucený stream

image.thumb.png.47cc0c021d05d56fc9ea5b1d1e46cc29.png

 

a pak zaklikneš fajku a máš to nastaveno jednou provždy i pro prohlížeč na mobilu (dokud to nezměníš)

forum2.thumb.JPG.acf454fbaa45f4df5ab5e44577430971.JPG

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu nechapu tento krok, zs tu dobu co tu jsem jsem pres TT poslal vic jak tretinu prispevku. Vazeni spravci fora nez abychom to nekak dopsali a upravili radsi to bloknem,proc se namahat, ze Vazeni IT technici je 21 stoleti era noteboku a dsktopu je uz pryc kdo dneska taha notas skoro nikdo kazdej ma mobil a Vy ustrihnete podporu aplikace prave na mobilech a tabletech, z vymluvou ze to nikdo nepouziva neverim tomu je to jen lenost ,protoze z toho nejdou prachy jak proste. Forom super ale udrzba stoji za karas budu uvazovat o tom ze odsud odejdu,desktop opravdu v dnedni dobe na zadech tahat nebudu. Vazeni spravci a radoby IT technici zamyslete se nad tim co delate.

Editováno: , autor: Tomdlouhan
  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu nechapu tento krok, za tu dobu co tu jsem jsem pres TT poslal vic jak tretinu prispevku. Vazeni spravci fora nez abychom to nekak dopsali a upravili radsi to bloknem,proc se nsmahst ze Vazeni IT technici je 21 stoleti era noteboku a desktopu je uz pryc ,kdo dneska taha notas skoro nikdo kazdej ma mobil a Vy ustrihnete podporu aplikace prave na mobilech a tabletech, z vymluvou ze to nikdo nepouziva nevrim tomu je to jem lenost ,protoze z toho nejdou prachy jsk proste. Forum super, ale udrzba stoji za karas budu uvazovat o tom ze odsud odejdu,desktop opravdu v dnesni dobe na zadech tahat nebudu. Vazeni spravci zamyslete se nad tim co delate.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele já žádné TT nemám a fórum mi normálně v chromu funguje na mobilu. Navíc jsem denně v kanclu, takže se podívám případně tam z pc, ale i kdybych ho neměl, normálně to funguje na mobilu, tak nějak nechápu tu hysterii... Jo třeba mě taky štve, že tu není nikdo nic schopen udělat se smajlíky, ale to je detail. 

A jen tak mimo - potřebujete mít přístup k fóru 24h denně, že je to tak strašný problém? 

  • Pozitivní 1
  • Negativní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já můžu říct, že poté, co mi pomohl @Malta se zobrazením zúčastněných témat v prohlížeči na mobilu, nemám s absencí TT jediný problém - naopak aspoň lze prohlížet i vkládat fotky v normální kvalitě. A na jiná fóra chodím velmi sporadicky, takže tam je mi to jedno tím tuplem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady nejde vubec o to jestli tu jsem nebo nejsem 24  hodin tady jde o princip. Nastane problem tak se resi asi takhle  no co s tim udelame no jednoduse TT  stejne moc lidi nepouziva a pro nas je to prace navic tak to proste utnem,oni si ty uzivatele zvyknou, maji prece desktopy a notasy ,v mobilu taky jede chrome ,tak na co podporovat TT. Taky reseni no a doba novy reseni ,utnout aplikaci na mobil a oduvodnit to tim ze ji moc lidi nepouziva je opravdu vysvetleni na urovni. Predpokladam ze timto pristupem forum casem zanikne ,nebude prvni ani posledni..

Editováno: , autor: Tomdlouhan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně jako nemám přiblby fejsbuk... A ziju... 

Ne je to o tom, že to nemám. A. Na forum se vždy dostanu - protože chci. A na druhou stranu chápu, že pokud kluci co fórum provozují nemají poté nic z reklam, tak to ani nechtějí řešit. Nebo si myslíte, že v dnešní době někdo něco dělá proto, aby mu tady pak někdo ještě nadával...? To asi ne. Provoz a údržba fóra něco stojí a proto to musí pokrýt reklamy. A nebo budeme vašichni platit 300 ročně za používání povinně? To by fórum úplně lehlo, takže já proto pořád adminy podporuji, asi vědí co dělají a proč to dělají. Komu se to nelíbí, nemusí sem chodit, případně může založit vlastní konkurenci a ukázat se jak to bude dělat lépe, třeba celé zadarmo, bez reklam... Kritizovat umí každý. A kdo fórum navštívit chce, protože hledá radu atd., tak si cestu najde. 

  • Pozitivní 3
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@CentriFUGA .Reklama je vsude a bude vic a vic. Tady jde o to ze nekdo neco mel a najednou nema ,otazka je proc ,ale odpoved typu stejne to nikdo nepouziva je dle mne jak psal kolega zavadejici.je s podivem ze sousedni tema octavia club funguje a slolehlive ,a to cely forum se predelalo tt jede  v pohode,bez problemu proto tsa moje reakce je to v lidech vzdy , a to ze budem platit 300 proc ,to kvuli tomu ze se podpori tt ktery doted fungovalo dalsi vymuva- lenost. Jsme ve 21 stoleti na vsechno mozny jsou apky ,a tady misto aby se to podporilo tak se to radsi zrusi, a nejak se IT a spravci se vymluvi ,uzivatele nabizeji pomoc bez odezvy proc a pak se strasne divi ze  jim nemuze nikdo prijit na jmeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...