Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

V 21. 10. 2020 na 16:21, _Denis_ napsal:

Chrome, Windows 10:

 

Nefunguje zobrazení "bubliny" na editaci příspěvků. Když zmáčknu vpravo nahoře ony 3 tečky, "bublina" se zobrazí, ale je překrytá horním příspěvkem. Scrollování stránky nepomáhá.

 

uprava.thumb.jpg.e78b750a6f3604a291e1cb9e0ff61fd6.jpg

Dělá to i "mobilní" Chrome.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádám Vás o obnovu soukromých zpráv a o plnou aktivaci mého účtu na úroveň ostatních uživatelů. 

 

Abych Vás zde "neurážel" doporučuji Vám si přečíst co to je bezdůvodné omezování jednoho člena Vašeho fóra oproti ostatním a uplatňování omezení, které jsou uplatňovány jen proti němu zcela bezdůvodně a to i v době, kdy proti němu nejsou žádné další restrikce. Jedno dokonce trvá už pár let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý svého štěstí strůjce.
 

Při registraci si souhlasil s pravidly, které jsi, i po několika upozorněních, porušoval a logicky přišel trest. V případě, že se ti pravidla nelíbí, nechoď tu a založ si své fórum se svými pravidly. 
 

A klidně na mě buď za můj názor rozzlobený. 
 

edit: Mínus jsem čekal. Argumenty spolu s obhajobou zřejmě došly. Nepřekvapuje mě to.

 

edit 2: koukám, že jsem se trefil přímo do jádra problému, když si mi omínusoval veškeré mé poslední příspěvky. Ty budeš asi trpět nějakou dusěvní poruchou méněcennosti, ne?:-)

Editováno: , autor: LukášCBR
  • Díky 1
  • Pozitivní 9
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si malou poznámku na podobné téma. Minusování jako "odveta" je sice na úrovni třeťáka. Jsou ale uživatelé, kteří jsou schopní i vyhrožovat. Dodám, že teď konkrétně nemluvím o účtu ferda25.

 

Digitální stopa je velmi zajímavá věc a stačí poskládat jednotlivé indicie a sestavit profil daného člověka. Například to, kde bydlí, kde bydlel předtím, kde pracuje, kde studoval, kolik mu je let, kde měl svatbu, jakým autem na ní jel nebo jaké je např. telefonní číslo na šéfa.

 

A tak bych chtěl doporučit všem ostatním, aby si klidně vynadali, pohádali se a nesouhlasili spolu. Ale pokud vám někdo začne vyhrožovat, velmi pravděpodobně nepotřebujete ani jeho IP adresu. Můžete mu klidně zazvonit u domu a zeptat se ho, jak to myslel. Ještě předtím, než půjdete na policii. A protože daný "multiuživatel" už tady nemá vidět žádné příspěvky namátkou u nejméně tří účtů, tímto mu znovu sděluji:

 

Petře, nabízím, že se můžeme u tebe v Kuřimi potkat na pivu. A vysvětlit si, co tě vede k tomu, že jseš schopen ostatním vyhrožovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak jsem asi mimo, ale fóra mají být o pomoci ne ?  Pokud ferda něco provedl, je potrestán, souhlasil s pravidly, nedodržel, čau. Ale nějak nechápu vyhrožování a jako druhou věc, že se k tomu nevyjádří někdo z fóra, abychom věděli o co vlastně jde /co provedl a proč za to pyká/. Pak to třeba bude mnohem jasnější i nám, kteří s daným uživatelem nemám problém, protože mě osobně to překvapuje. Hlavně teda nechápu, proč se při těch všech sr*čkách všude kolem chodit hádat na fórum, to tam raději chodit nebudu a budu se věnovat rodině :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecně se k jednotlivým trestům uživatelů fora nevyjadřujeme. Nikomu dalšímu do toho celkem nic není. Nicméně k výše uvedeným skutečnostem můžu potvrdit, že jmenovaní mají opakované problémy s dodržováním základních pravidel fora. Takto ovšem konají naprosto vědomě a cíleně, myslíc si, že jsou nějaká nadřazená entita, která si může dovolit všechno a všichni se jim budou ještě za to kořit a v nábožné úctě před nimi padat na kolena. No, tak to ovšem nefunguje. Což oni nejsou schopni přijmout a pak kolem sebe hnusně kopou. Tečka. Dál to tady nemá smysl rozebírat.

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dvě věci:

1. teď jsem šel na forum a jsou tam nové podmínky používání - OK, akorát si je nepřečtu, protože mám dark mode a jsou celé nějakou tmavou barvou, řekl bych že by to mělo být univerzálně aby se při světlém četla černá a při černé bílá. Vše ostatní je na nic

 

2. kluci, zrušení podpisů mě nějak netrápí, i když bylo fajn si přečíst, když na někoho reaguju, jaké má auto, ale řekl bych že to je další hřebíček do rakve ... a že se za posledních pár měsíců ta rakev stává čím dál zabedněnější ... nechci nikoho urážet, ale za mě jsou fóra otevřená diskusní platforma, kde by si měli lidé pomáhat, radit...zatím to tady jde od 10 k 5ti, a celkově bych řekl že oproti tomu, když jsem zde před asi 4mi lety začínal, to tady úplně vymřelo a řekl bych že důvody jsou jasné...

  • Díky 1
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vela som sa nedozvedel, akurat nieco o podpise.... Aj to nie zmienka o zruseni, len ze si mozme definovat vlastny a ked nevyhovuje, bude zruseny

 

Screenshot_20201109_163641_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.d586391d21cd808fa5f6ebd51509cea8.jpg Screenshot_20201109_163650_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.32d64019b4b833745e4a9289094d3864.jpg Screenshot_20201109_163656_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.4cad6ed1905c584bcb53bc49079b3be2.jpg

 

Akoze sorry, ale zrusit podpis nie je prave najstastnejsie riesenie... Alebo aspon niekde pod profilovu fotku dovolte pridat jedno auto. Teraz budeme hadat kto ma ake auto, predovsetkym ak to nie je zname z profilovej fotky. Kolkokrat sa uz stalo ze sa prispevky zaradili do blbej sekcie bez definovania auta a uz bolo hadanie co k comu patri... 

Editováno: , autor: wirer
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Dobrý den,

 

ano to je pravda, to by pomohlo, a běžně se to zobrazuje, ale někdy ne (naposled když jsem vkládal do citace, jestli to má vliv). Hlavně jsem tedy čekal, že když zvolím "auto" barvu, tak se bude text chovat jako bez formátování. Zkusím sledovat a kdyžtak dám vědět,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...