Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

Neporadil by mi nekdo, proc mi v mobilnim chromu (Android10) nelze korektne udelat zastupce na plochu, tak jak jsem drive mel? Mel jsem na plose zastupce primo do urcite sekce, dnes kdyz to udelam, tak to jednak oproti jinym webum divne dlouho trva, ale hlavne vysledek je takovy, ze se otevre hlavni stranka fora. 

Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se zeptat, jaká čtečka ala Tapatalk je podporovaná. Vím, že TT z nějakého mi stále nejasného důvodu není podporován, a jelikož mám více fór, je pro mě mnohem jednodušší je číst všechny v jedné aplikaci než mít otevřených spousty webu a překlikávat a to je hlavní důvod proč používáme čtečky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já se přidám k těm, kterým to funguje. 

 

Samsung Galaxy Note20 Ultra - Chrome = OK

Apple iPhone XS - Safari = OK

Apple iPhone XS - Chrome = OK

Apple iPad 10 Pro - Safari = OK

Apple iPad 10 Pro - Chrome = OK

Windows 8.1 - Chrome = OK

Windows 8.1 - IE = OK

Windows 10 - Chrome = OK

Windows 10 - IE = OK

...

Jediný "problém", či spíše nedokonalost je v tmavém režimu na mobilech a tabletu, kdy jsou ty původní "staré" smajlíky divně ořezané od bílého pozadí. Jinak vše OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problem smajliku je bohuzel v JS kodu ktery dodava provozovatel reklamniho systemu ktery ma urcitou cast kodu ktera brani nacitani smajliku. Na druhe strane je tvurce fora ktery ma JS kod ktery neresi urcite podminky. A mi jsme mezi nima a nejsme schopni tento problem vyresit protoze kazdy hazi tento problem na druhou stranu. Ja tento problem nejsem schopen vyresit protoze se tato cast kodu neda editovat. Proto se problem projevuje jen uzivatelum kteri nemaji zakoupeny jeden z nasich balicku kde se nezobrazuje reklama. Takto se ma cela situace. Takze pokud vam smajlici opravdu tolik schazi, muzete si zakoupit nas balicek "bez reklam" za 100,-/rocne a pouzivat smajliky dale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@deto to samozřejmě vím, sám mám k tomuto tématu velmi blízko, jde jen o priority. Nemyslel jsme to nijak špatně, je to jen holé konstatování, když je Admin upřímný k nám uživatelům (čehož si cením), tak snad není problém, když jsem i já upřímný v tomto směru.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych asi konstatoval A i B.

 

A: Je vidět, že adminům na tomto fóru už moc nezáleží. Dávno není děláno s láskou a nadšením pro komunitu, ale spíše pro udržení v "nějakém" stavu s cílem získat z toho aspoň nějaké prachy za tu práci. 

 

B: Po těch letech a především s rostoucí oblibou sociálních sítí typu Xichtbook, apod. se asi není ani čemu divit. Zdejší komunitu navštěvuje čím dál méně lidí a chápu, že dělat po těch letech stejnou práci vlastně "pro nic" není dlouhodobě udržitelné..

 

Jinak řečeno: Buďme rádi za to, že to fórum je. Až jednou na úkor dnešní módy sociálních sítí zanikne, lidem jako jsem já, kterým se novodobé podoby sociálních sítí příčí, nezůstane už v online světě nic. 

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@_Denis_ Tak si to vystihl i za mě. Já ani dnes, v roce 2021 nemám fejsbůk. A žiju celkem spokojeně :-)

Právě pro nás je dobré takovéto fórum. Chápu, že dneska jede FB a podobné kraviny, ale myslím, že sem přestalo spoustu lidí chodit z jiných důvodů, které se řešily pár stran zpět. Na jiných fórech to funguje stále velmi dobře i v dnešní době. 

 

Co se tyče reklam, ano, je to jen stovka, ale v tom případě se bez smajlíků obejdu. Spíš mi není jasné, že se řeší 2 roky a až po dvou letech se konečně napíše, zcela správně a upřímně, jak to je = zaplať a máš je, nebo je neplať, jsi pro nás špatnej zákazník a nemáš smajlíky. Beru a je to tak v pořádku, já zadarmo taky nepracuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...