Přejít na obsah

Zesilovač k originálnímu infotainmentu


Doporučené příspěvky

ještě k tomu křupání nebo teda spíš praskání....GAIN je nastavenej předek i zadek na 1/2...aby to nepraskalo při vyšším zatížení okolo 75% hlasitosti,  musím to mít ca na 30% kdy je ale zvuk zase nic moc...v podstatě bude asi v momentální situaci nejjednodušší, zesilovač odpojit a vrátit prodejci, který s tím souhlasí a počkat až tohle někdo vyřeší za mě...tak či tak, úplně by asi stačil jen 2kanál na zesílení předků a zadek nechat jak je na dokreslení, ale to už je subjektivní...jestli do toho půjdu, tak asi připlatím za Gladen jak jsme měl původně v plánu....mám teď jiný věci k řešení než tohle :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naštěstí jsem tam dal FAKRA prodlužovačku čili ta se jen odpojí a píchne se to napřímo, nechtěl jsem do původní elektriky vůbec zasahovat....stojí sice asi 500 ale přijde mi to jako nejlepší řešení.

Večer ještě znova projedu přizpůsobení ve VCDS jestli tam něco není, v podstatě se jedná o problém jakou LED žárovky v SPZ namísto normální, jen místo toho že se mi někde rozsvítí kontrolka prostě rádio nepošle do repráku zvuk jak to tak chápu

Editováno: , autor: cz pida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

tak od včera to chodí, nedalo mi to a pátral jsem  a zjistil, že je třeba ještě speciální CANovej převodník, kterej má speciální obvod (říkají tomu Diagnostics Error Protection )co hlídá aby rádio dostalo od repráků zpětnou informaci, protože když se připojí standardní HI/LO zesilovač, tak rádio repráky defacto nevidí a hází chyby i na VCDS 

Nevěděli to vůbec nikde, protože tenhle problém má zatím  jen nová Fabia a nikdo moc zesilovače asi nedává. Prodejce byl hodně ochotnej a taky proaktivní a dokonce mi i zaplatil tam kde mi to montovali práci navíc co vznikla dodatečnou montáží, takže paráda.

Teď už to běží jak má....mám ale zasílený zatim jen předky, zadky jsem nechal jak jsou, protože stejně v podstatě moc nebasujou a převodník je jen dvoukanálovej a při ceně 2 200ks za kus se mi 2 kupovat nechtělo.

Myslím že časem bude víc značek co to bude nabízet a bude to i levnější, tohle umí zatim jen Helix a jeho sesterský produkty a tak je to dost drahý....takže asi tak :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dík za schéma zapojení, mám bolero, subwofer funguje, jen bych ještě potřeboval poradit, kde nepojit spínání, aby to hrálo i bez motoru. Mám ten stejný v rapidovi, ale ten je starší, mám to napojené na spínací skříňce, tady je kessy. Napojil jsem to na vnitřní osvětlení, ale když se po 10 min. Odpojí, tak kontrolka na subwuferu bliká a nevím jestli to neškodí repraku, nebo to nevybije baterku. Napojit na něco jako výhřev sedaček zvládnu. Rádio je ta krabička, do které se strká SD karta, ta  za displejem. 

VID_20180321_134530.mp4

IMG_20180321_133117.jpg

 

IMG_20180321_170807.jpg

Editováno: , autor: dudusk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

@cz pida Trochu neskoro, ale predsa sa k tomu vyjadrím. Okrem toho CAN adaptéru je možnosť v kódovaní. Ak sa napojíš cez VCDS na jednotku infotainmentu (5F), na byte 4 máš možnosť konfigurácie výstupu - počet kanálov a konfiguráciu. Byte 11 -  01 je soundsystem (externý zosilňovač) a 04 interný (s kontrolou pripojenia reproduktorov).  Fotky sú z môjho auta, ja som to už mal predvolené a tak som nemusel nič meniť.

 

 

 

 

5F-Byte 4.JPG

5F-Byte 11.JPG

Editováno: , autor: danco95
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...