Přejít na obsah

Sací potrubí Chyba P2015


MB19

Doporučené příspěvky

Tak bol som na diagnostike a ukazalo snimac polohy sacieho potrubia Chyba P2015 chybu sme vymazali kontrolka motora presrala svietit aj blikanie zhavenia ale po par metroch zase zacalo blikat zhavenie.Neviete kde mam hladat ten snimac?

post-74904-0-20524300-1452262774_thumb.j

Editováno: , autor: MB19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Ahoj vsem. Jelikoz jsem si precetl vsechny prispevky zde na foru ohledne teto chyby a nenasel odpoved, tak pisu novy prispevek. Problem je v tom ze mi auto pri nepatrnem slapnuti na plyn cuka a nasledne z vyfuku jde bily kour. Potom zacne blikat kontrolka zhaveni a napise na DOT motor do dilny. Pak jemne cuka ale to je nasledkem nove montovane dvouhmoty(je vadna taze pujde na reklamaci). Kplapka je nova serizena, ale stejna zavada. EGR funguje. Kdyz motor chcipnu a znova nastartuju, kontrolka zmizi, ale jak jedu tak zase do 1 km znova stejna zavada, hur se to projevuje kdyz je motor zahraty. Jinak nova vacka, vstriky, saly, krouzky,loziska,srouby na klice a klika repas. DPF vycisten. Chyby smazany. Kabely zkontrolovany.

Prosim vas o nejakou radu. Byl jsem primo na diag. od BOSCH, ale stale tato zavada.

 

Motor 2.0 TDI PD DPF BMM 2007

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jeste jeden dotaz ohledne toho sani. Lze nejak promerit konektor na ty klapce doma abych nemusel vyhazovat nesmyslny penize v servisu? Samotny konektor vyjde cca na 180 Kč a nejakou tu zrucnost mam, tak bych to vymenil.

A SW najdu kde? Myslim kam mam zajet aby mi ho treba aktualizovali, za jakou cenu?

Editováno: , autor: Panda28
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A chyby furt dokola ...008213 a další...  Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...