Přejít na obsah

Sportovní boty z Decathlonu !!!


Speedluk

Doporučené příspěvky

Je to možná maličkost, ale málem mne dohnala až k výměně vozu.Rok s Rapidem pohoda, pak mne při delších trasách nevyhovovala každá poloha za volantem a po 400km mne už pěkně bolela noha.Pořád jsem hledal čím to je a přišel jsem na to.Bylo to sportovními botami s Decathlonu.Mám je rád, jejich tenisky jsou bezva a používám je často, ale POZOR!! většina z nich mám u paty trochu vystouplou o prodlouženou podrážku a ta způsobovala, že noha byla nepřirozeně asi o1-2cm výš než normál a to způsobovalo téměř nevydržitelnou polohu za volantem na dlouhých trasách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Effective napsal:

Mám to stejné, ale že by za to mohli boty mne nenapadlo...  spíš si myslím že nějak blbě sedím, ale ještě jsem nepřišel na to kde je chyba :( Občas ok, a někdy nevydržím za volantem ani 2h. Beru to pozitivně, alespoň mne to donutí zastavit a dát pauzu.

 Ono se taky v Rapidu sedí poměrně nízko.Dobře se mi sedělo ve Fabií I.Máme ji taky, tak jsem si do ní sedl a sedačka je citelně výš.Nastavil jsem si tam svou polohu, vzal metr a přenesl do Rapida, tak jak to šlo a ta poloha je pro mne v Rapidu nejlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...