Přejít na obsah

Intercooler 1.8T


evzene

Doporučené příspěvky

Zdarec , koupil jsem od HANZE cooler díky za super jednání. Ted ta otázka měnil jsem ho a zjistil jsem ze na tom koupenem chladici je nejake čidlo a na starem neni ?! muže to neco dělat ? zapojil jsme vše nakopl to na poprve a jezdi jak drak! Otazka na co tam to čidlo je a kde škoda udělala chybu že mi tam nedala konektor :p:) Bude to dělat problem ?

P1280702.JPG

P1280703.JPG

P1280696.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno mám AGU .Mel to Psane jako AGU pokud to nebude delat problemy tak je mi to fuk !!! hledal jsem konektor a nikde nic tak jsem rikal co tam asi mam pripojit !???? :t:D ale než jsem ho namontoval tak jsem ho vyčistil a auto ted jede jak drak !!! ten starej cooler stal za ho...

Editováno: , autor: stihacka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

no veliký intercooler určitě není špatná věc, vemte si že v ty letní vedra muže mít nasávaný vzduch i přes 50 stupnu s tím seriovým a to pak je hodně poznat rozdíl než když má třeba 30 stupnu s velikým intercoolerem, říká se že jeden stupen chladnější vzduch umí udělat 2 koníky takže není co řešit, a hlavně v ty vedra s tím seriovým je auto o něco pomalejší než s tím velikým

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

čau.
Mam ted možnost mít IC (FMIC 550/180/65mm) má vývody na jedné straně + dodělané vedení. Jde mi o to jestli to neni moc velký. Na brzdě jsem měl ted změřeno 192Ps 341Nm takže by větší cooler asi bodnul. icon_e_smile.gif Měl jsem tam kdysi kit s oboustranýma vývodama (550/230/65mm) ale to se mi zdálo už moc velký auto bylo pak líný a nejelo jako předtim, tak šel do světa. Jaký používate když tak vy,aby byl funkční a neztratil motor výkon.
díkes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 roky později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...