Přejít na obsah

Záměna světel


Ondrej1234

Doporučené příspěvky

  ano  souhlasím   TOMUS  popřípadě  nový  světla  a  bude  velmi  spokojený  než  něco  vymýšlet   jiného  a pracného  . Kdyby to  šlo  VYMĚNIT jednoduše  tak  by  dal  sí  sobě    místo  čoček  co tam  mám   paraboly  s H4 . Na felicii   H4 suprově  svíti mám ji ještě    rok  výroby 1997    MPI  1.4   VÍCE BOD , půjde  už  do  šrotu dost   shnilá   JE TO  jediná  závada  a 600 000 km  najeto   a olej  nežere  super auto  stálo  jen  venku  na  ulici  celý  život   .!!! Jezdilo  to  jen  na  kvalitným  oleji   pro  rallye  Castrol w5/60 . a rozvody  dělal  v 500 000 kč . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vykašli se na led   ty  nikdy  svítit v takovýdle  podobě  nebudou   ,  podle  mé  zkušenosti  byli  vždy  horší než normální  žárovka   s větší  svítivostí  a dobrými  parabolama  ,  měli  jen  výhodu ,  že  jen  žrali  málo  proudu   .   To  nejsou  světla  dělaná    na  led  žárovky  .    Jo  nový  auta  co mají   led  jsou  úplně  někde  jinde s technologii  paraboly   a  správný  žárovky    do  těch světel     tam to  svítí  , ale  tam  se ty  nedostaneš .  . Taky  jsem  se koupil  led  do  kufru   silnou za  200kč  žárovku  sufitku    https://www.alza.cz/auto/osram-led-c5w-d4121318.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_bra_vyrobci-css_zarovky_c_1029061_1o2_EAO2313j3&gclid=CjwKCAjw_uDsBRAMEiwAaFiHa7ahOICA8y7f4Yz3zv5boIo6liPc6Rvd7S3sdVVVA0r1at2YzwWkPBoCgJYQAvD_BwE       a  už jsem ji  vyhodil  ,   svítila  ale  trochu  zvláštně  jinak  ,   v kufru  bylo  méně  světla  než  klasická  sufitka  a po  zavřeném  kufru  stále  žourala   až třeba  za  hod  zhasla . Prý  je  to  normální   ohledně  proudů . 

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal, žádné LED nemají evropskou homologaci a pokud uvidíš víc, tak za cenu toho, že neuvidí všichni okolo. Pokud ti svítivost bez ohledu na žárovky přijde zoufalá, tak je patrně něco špatně (nastavení světel, odrazové plochy...).

Editováno: , autor: Twisted
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano  Twisted    máš pravdu     za  fialový  světlo   u nás  dávají  1000 kč  pokutu  a  někdy i na  místě SE MUSÍ  vyměnit  žárovky    záleží  na  policii    jinak  tě  ženou  hned na  STK .  Mají  být  bílá  čirá.  Pak  třeba  doktora  navštívit  na brýle 

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to už nevím. Jedině že bys neznal zásadu nesahat na žárovky a ty se ti následně vypalovaly, ale to by brzy praskly. Mám stejné auto jako ty, čtyři roky staré žárovky v původních světlech a v noci nemám problém. Svítí ti to stejně špatně i na dálková? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
Nazdar, stále riešim tie svetlá, a premýšľal som, čo keby som predsa dal tie s čočkou (1xH7) a rozobral ich a dal do nich bi LED projektor image.thumb.png.af6ae01893a9da17d3a44022bfa7f04c.png, pomohlo by to, čo si o tom myslíte?


Nooo, tak tu realizaci bych potom chtěl vidět. Respektive porovnání :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím  tě   neplet  si  H4  a   H7  Pokud  tam  máš  H7  je to  žárovka   jedno vláknová   (  do  čočky   roomster  a  některý  fabie  ll     2006-2010  systém pracuje  že tam před  žárovkou  která  svítí  stále   běhá  kus  železa a dělá  dálkový a tlumený   )   .    H4  je  dvou vláknová   - dálková  - potkávací   . Tohle  vypadá  na  jedno vláknovou ale  mohu  se  plést.  Jinak  vyzkoušej  a dej  vědět     .Děkuji 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neznáme  tyto  žárovky   je to  třeba  vyzkoušet   a dej  vědět  pro  ostatní  jak  to  svítí    jak  dálkový  tak  potkávačky  , jestli  je  žárovka  v  bodu   přesně    kde má  být   atd.   . Podobných  je  dost  jak  v H4  tak  i   H1 , v H7    . Samozřejmě  vše  co  je  jednoduchý   jen na  výměnu  je  dobrý  než  tam  něco  v  elektrice  předělávat  pracně   . Pro  Effendi   na  STK  pokud  to  nemá   zajímavý  světlo ( modré  atd. )   žárovka    jen  svítí   víc   a  dělá  to  správný  rozhraní   na potkávačky   , tak  se   to   nepozná  co tam  je .   Já měl  100 W    bílou  VE  FELICII  a nikdo  na  STK  to  nepoznal  ani  se neměří  svítivost . To  by  řekl  že  nový  světla   na  nových    lepších autech  svítí  víc  a  ještě  oslnují    . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@standa 2 : viem to napísať aj tučným písmom, a aj červeným. ale použitie čohokoľvek musí byť schváleného typu. A táto rošáda stým nemá nič spoločné. Takže ďalšia diskusia je o tom ako technici STK vykonávajú svoju prácu. Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když  už  jsi  puntíčkář  tak  na STK  vše  ok    žárovky atd.  jak mají  být   a po   STK   výměna     a je to      tak  se to  dělá  se vším  , půjčujou  si lidi  i  KATALIZÁTORY  , NEBO  FILTR  PEVNÝCH  ČÁSTIC  , KOLA  ,  ATD.       .   Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach.     chtěl  bych  vidět  jak  na  kamerách  zjistíš  žárovku   jakou  má    ,  ŽE TO  NEPROHLÍDL  a hlavně   dokazování   !!!!!!!!! .   To  bys  ses divil  co  všechno  mají   v autě  nezákoně  po STK   a jezdí  s tím  i  do  ciziny . 

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já  mám  jen  strach  aby  bylo  dost  správného  světla    u  vás  třeba  pak  za  deště  atd.   -  mohu  se  mýlit   je to  třeba  vyzkoušet  a zde  říci  .  . Já jsem si  koupil  do kufru  nejsilnější led žárovku   6000 světlo  abych tam  viděl    .Svítí  kolem  žárovky  dobře  ale  nemá  po  kufru  dosah.   a  budu ji  zase  vyndavat a dávat  tam  obyčejnou    svítí   trochu méně  kolem  žárovky   není  tak  ostrý  světlo   ale    větší  plochu  osvítí  . https://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=1105252  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...