Přejít na obsah

Spotřeba Škoda Superb III 140kw


Seef77

Doporučené příspěvky

Škoda superb 3 combi 4x4 140kw DSG. Jsou tu nějací majitelé uvedené specifikace? Zdá se mi že můj Superb docela hodně žere. A nemám s čím srovnat.. Dálnice na tempomat 140km/h cca 7.5l. Předchozí model stejné specifikace pouze bez DSG bez problémů kolem 5l. Díky za vaše ohlasy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reálná i podle PP je úplně stejná, to jsem několikrát počítal. První auto které nekecá..  Ale dálniční spotřeba při rychlosti 140km na tempomat přes  8 litrů se mi zdá hodně.. Máme ještě Superb 2 kombi 4x4 127kw bez DSG a ten bere při stejných podmínkách cca 5,5litru.. Takže o 2,5 litru méně.. Proto se ptám jak to mají majitelé stejné specifikace vozu.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že už přes 20tis. A jezdím spíš na pohodu. Ale půjčím si ve škodovce stejný kus a porovnám to.. Pokud to bude stejné není co řešit, pokud by to bylo výrazně lepší zvážím reklamaci.. Nejvíc mě zaráží ta spotřeba na dálnici.. Při 140 na tempomat kolem 8 litrů.. A přitom žádné kopce.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Dá a celkem přesně, motor zahřátý na 95 stuňů, rychlost natavena na 140km. V téhle rychlosti resetováno počitadlo. Takže žádný studený rozjezd, žádné zrychlování. pouze udržování rychlosti 140 km tempomatem. Převýšení na daném úseku minimální. Teď mi půjčili SCOUTA 4*4 DSG 135kw najeto 14tis. Spotřeba při stejných podmínkách o 2 litry méně a pocitově i mnohem lépe jel. Tak fakt nevím, jestli mám horší kus, nebo je to jen v hlavě. Superba bohužel zrovna neměli na půjčení takže jsem to nemohl srovnat přesně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...