Přejít na obsah

Palivové čerpadlo v nádrži


mandido

Doporučené příspěvky

Mám další problém - něco hučí v zadní části auta, po nastartování je to velmi výrazné, postupně utichá. Při vypnutí motoru a následném startu opět. Vzhledem k tomu, že vzadu toho moc není, tak bych si vsadil na palivové čerpadlo v nádrži. Už se chystám na objednání nového, nechci někde zůstat trčet. Nicméně by mě zajímalo jestli jde o přirozenou smrt tradičně kvalitních VAG dílů (107 000 km), nebo mám hledat problém někde v okruhu. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to, že jsem si čerpadlo odrovnal sám. Našel jsem informace, podle kterých čerpadlo poškozuje nízká hladina paliva v nádrži. Já obvykle tankuji až při rozsvícení hladového oka. Čerpadlo je chlazeno a mazáno palivem, dále by měla hladina paliva v nádrži pomáhat čerpadlu udržovat požadovaný tlak v systému. Pokud množství paliva klesne na jednotky  litrů, údajně je čerpadlo přetěžováno. Zdroj: http://www.agcoauto.com/content/news/p2_articleid/195

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...