Přejít na obsah

Kamínek v podvozku(kolo, brzdy)


Fuzo

Doporučené příspěvky

Zdravím, jezdil jsem výjimečně opět terénem a moje 4x4 2.0 81kw se držela jak má. Ale Po vyjetí z terénu se v záběru a pouze v záběru, bez plynu nebo volnoběh nic, od pravého předního kola ozýval zvuk, jako když drhne kamínek o železo. Tak jsem zavolal známému jestli můžu k němu na rampu. Ale během jízdy k němu jsem jednou musel dát při výjezdu na hlavní víc plynu a tím pádem se ten zvuk ozval hlasitěji a kamínek se asi obrousil. Od té doby se to ozývá jenom výjimečně, ale ozývá. Jako když někde poskočím na nerovnosti a kamínek se otočí a zavrže. 

Nevíte někdo kde to může být? Zajímavé je, že jsem to měl na 30K (od března 2016 :-) ) prohlídce a mechanik to zjistil, že tam něco vrže, ale nedokázal určit odkud se to ozývá. Myslel že od motoru. Mám to sledovat. Profíci....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Už jsem sundal kolo a nenašel jsem nic. Kamínek se úspěšně brousí a obtěžuje čím dál tím méně. Nenašli ho ani v autorizovaném servisu Nevecom na Kladně při 30k prohlídce ( auto mám od března 2016 :-) ). Jediné co mi sdělili, že se ozývá divný zvuk při akceleraci od přední nápravy. mám to sledovat ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tak auto má 69000 km a v záběru se zvuk ozývá pořád. To nebude kamínek. Zajímavé je, že bzučení, šouchání je spíše podle otáček motoru než podle otáček kol. To vypadá na závadu v převodovce nebo spojce. :-( Příští týden to leze do servisu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...