Přejít na obsah

Octavia 1 : Při otačení klíčku občas nestartuje .


Schizo

Doporučené příspěvky

Zdravim,

Mám Octavia combi 1,6 75kW, rv 2003, prestavba na LPG . Pri otoceni klicku v zapalovani do pohotovostni polohy se normalne rozsviti kontrolky na palubce, ale pote, kdyz chci zastartovat, tak NIC ! Nic netoci, ani necvakne . Nekdy se stane, ze se dokonce vymazou hodiny, najete km a i radio skoci do SAVE modu s kodem 1000. Palubka ale normalne sviti, ty kontrolky co maji ???  Pote ale normalne nastartuju a odjedu !!

 

Nekdy se tohle objevi 1 x za rok, minuly tyden mi to udelalo 4x behem jednoho dne ? Jsem uplne zoufalej, manzelka jezdi autem do prace a predstava, ze ji to nekde vykysne na krizovatce je desiva .Diagnostika nic neukazuje vse je OK. Nekdy jsem ze zoufalstvi vyndal a zase dal zpet hlavni pojistky na baterce, ale podle me to nema vliv. Uz jsem presel vsechny kontakty v pojistkove skrince, na baterce a tak, prostrikal kontaktolem, ocistil...NIC, zadna zmena. Mel jsem to u servisaka a rekl mi, ze pokud se mu ta zavada neprojevi, nic s tim nenadela.

Vyzkousel jsem i druhy klic a  ac si myslim ze je to blbost, zatim mi to neudelalo ....

Diky za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...