Přejít na obsah

Kamera do Fabie 3


Ondrast

Doporučené příspěvky

@malé zvíře tak jasně, že rozhodnout se musím sám :-)  

Ted jsem objevil tuhle z odkazu za slušnou cenu z warehousu z UK, takže to by mělo být v pohodě, ale je bez GPS. Vzhledem k tomu, že jsem kameru v autě nikdy neměl, tak si nedokážu představit, jestli to je v praxi k něčemu podstatnému nebo není. Ta cena je zajímavá..

https://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-VIOFO-A119S-2-Inch-Car-Dashcam-6G-Video-135-Degree-Camera-DVR-Without-GPS-Function-wp-Eu-1153895.html?rmmds=category

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U té A119 má GPS držák tu výhodu, že je průchozí pro napájení, takže mám trvale přilepený držák s trvale připojeným kabelem a když chci kameru sundat tak nemusím odpojovat (a poté znovu připojovat) kabel, prostě jenom kameru z držáku vytáhnu a jdu s ní do háje :)

jinak rychlost ve videu se dá vypnout, takže se člověk nemusí bát...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám v jedné Ibize tuto kameru :

https://www.exasoft.cz/blaupunkt-dvr-bp-2-5-fhd-kamera-do-auta_d202962.html

za zrcátkem  není vůbec vidět.

A v druhé Ibize mám tuto :

https://www.mall.cz/zaznamova-kamera/navitel-r1000-full-hd-zaznamova-kamera?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=EE>PRF>SERP>Foto-produktova>PLA&utm_content=Digitální+kamery&utm_term

za zrcátkem také není vůbec vidět.

Obě se dají krásně nastavit a z venku nesjou vidět jen když po nich někdo bude pátrat, tu opičárnu s kabelem jsem tedy ještě neviděl, to bych takto v autě nenechal...

Ale každému se můželíbit něco jiného.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se rozhodnu pro to viofo, tak jsem našel na Ali viofo set, kde je kabeláž přímo na pojistku, což by se mi líbilo více, než to mít přes usb.  Vzhledem k tomu, že jsem elektro-lama, tak by mě zajímalo to černé pouzdro, které je tam vidět..předpokládám, že je to na pojistku. Vzhledem k tomu, že na konec toho jednoho káblíku bych chtěl dát tu redukci přímo na pojistku, jak je vidět na obrázku, tak chápu to správně, že v tom černém pouzdru bude jedna pojistka a na další pojistku v pojistkové skříni se to napíchne ?

 

viofo set.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ski:Filtr viz video. Za mne ok,mel jsem take pochybnost ,stoji 400kc.  Pan z Isixu mi nabidnul,vyzkouset a kdyz se mi nebude vysledek pozdavat,at ho vratim. Chtel jsem zredukovat odlesky od palubni desky coz se podarilo a priblizit cocku kamery bliz k celnimu sklu.  

Zadne dramaticke zlepseni nebon zhorseni obrazu  jsem nezaznamenal,kazdopadne redukce odlesku ja viditelna.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ski1961 přesně jak jsi psal - to oválné pouzdro je na válcovou pojistku. Prostě vezmeš štípačky a hodíš ho do kopřiv, potom ten volný konec připojíš na ten ocásek od pojistkové odbočky. Mám to úplně stejně a stejně to dělá spousta lidí. Nejjednodušší a nejlepší řešení. Kabel je dost dlouhý, v OII i v Yetim vyšel od kamery umístěné vpravo za zrcátkem kolem okna, skrz A-sloupek až do pojistkovky a ještě jsem tam musel kus smotat. Ochrana proti vybití u této krabičky vypíná při napětí baterie 11.6V

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MilanHos prosím tě, kde se dá koupit tenhle káblík, který se zapojí přímo na pojistku, jako to máš ty ? a když je ta pozice v pojistkovce volná, tak je normálně napájená ? všiml jsem si, že ty to máš v neobsazené pozici 25, kterou mám také volnou a dále mám volnou i pozici 28..to je jedno, do jaké pozice se to pak hodí ? já jsem elektro lama víš ? :lol:

 

IMG_1517.JPG.6ee3da7b6ded38986334c7c5e5aa6ff3.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...