Přejít na obsah

Kamera do Fabie 3


Ondrast

Doporučené příspěvky

Pro seliot.

Detekci pohybu má TrueCam A7s (Z popisu funkcí kamery TrueCam A7s. Detekce pohybu. Kamera do auta TrueCam Vaše auto hlídá i ve Vaší nepřítomnosti. Díky detekci pohybu začne autokamera pořizovat záznam, kdykoli snímač zaregistruje pohyb. Pokud by do Vás někdo narazil nebo by Vám auto poškodil, máte vše nahrané v té nejvyšší kvalitě. Policii pak můžete do rukou předat jasný důkaz i se všemi detaily v podobě SPZ vozu nebo tváře pachatele.)

Kameru mám, ale nepoužívám tuto funkci. V Ově !!! kradou celé kamery, tak raději schovávám. Zloděj by viděl sám sebe, a já zjistil že je kamera ukraden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

@Maverick Tak teoreticky zpusob by byl:) Koupit ji v cine a nechat si ji dovezt domu danou osobou* v kufru. Ale predpokladam, ze menu a spol je asi v cinstine. I kdyz anglictina by tam mohla byt asi taky. Kazdopadne za tu slozitost a cekani to nestoji.

*Jeden kamarad tam totiz dlouhodobe studuje.

 

@brrrrm pekne:) no logictejsi mi prijde ten strop. kdyz to musi jit do stropni jednotky. ale nevim zda se mi bude chtit ta stropnice sundavat. Prece jen v tomto jsem analfabet:) Ja jsem spis pres ty 1 a 0:). Navic podle manualu je treba najit v zadu na skle misto, kde nejsou dratky vyhrivani. tak jeste uvidim zda tu zadni jo ci ne. A jestli jo, tak to asi necham povolanejsim:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@lumirnavrat Logika krátké trasy je jasná. Je tam bag i anténa jde dole prahem. Tak bych tam nic necpal. A mám TC6 a zadní jsem chvíli zkoušel, uchycení na rámu dveří nad sklem, když bude dole tak nebude vidět těsně za auto. Kvůli kabelům to spíš dát na stropnici. Drátky výhřevu pak kamera vidí. Nakonec moje zadní skončila v kastlíku, I po úpravě konektoru to připojení do kamery vypadá neskutečně blbě.  

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No minimálne osvetlenie lampičiek nad zadnými dverami musí ísť vrchom. A ak sa ten kábel pripevní o pôvodnú kabeláž, veľmi by som sa toho nebál. Vybrať stropnicu vyzerá byť ťažké, ale dnes by som si už možno na to trúfol aj sám. Najhoršie je vybrať stropné madlá a slnečné clony, ale ak človek dostane ten správny grif, malo by to ísť jednoducho.

 

Ale na zadnom skle asi nenájdeš miesto bez drôtikov, aby bolo vidno vonku, tj. v dosahu stierača. A montovať kameru niekde na rám alebo stropnicu je mne proti srsti. Škoda, bol som už tiež navnadený začať šetriť na A129 duo, ale asi teda našetrím iba na bezduo verziu. Mám A119S, s ktorou som veľmi spokojný, ale chýba mi tam wifi. Snáď v priebehu budúceho roka.

59a30fc9365cf_2017-08-2718_13_21.thumb.jpg.a2cad59c66f896d1aea72467c57b2556.jpg

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vrchom je pár vecí ťahaných, no v prípade kamery by som asi volil i ja spodnú cestu. hornou to chce minimálne celú stropnicu von a poriadne prichytiť káble aby v prípade nehody nehrozila kolízia s bagmi. a svetielka tam síce idú vrchom, no od svetielok smerom dozadu je aj tak hluché miesto a treba kábel patrične uchytiť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem si taky poridil kameru - Mio MiVue 785. Celkem mala. Vypada, ze pujde schovat za zrcatko od spolujezdce. V origo baleni je miniUSB a z druhe strany klasicka 12V.

Kdyz bych si ji chtel napojit na pojistky, tak co vsechno k tomu budu potrebovat?

Tohle: https://www.kamery-do-auta.cz/cs/skryte-napajeni-s-miniusb-konektorem-zahnuty-konektor/

 a tohle?: https://www.kamery-do-auta.cz/cs/pojistkovy-rozbocovac-velikost-standard-vcetne-10a-pojistky/

Neexistuje nejaky kabel, ktery by byl bez te "krabicky"? Nejak mi neni jasne, kam by to slo schovat.

Jinak, co se tyce vedeni kabelu, tak zasunout za stropnici a pres A sloupek do palubky a k pojistkam?

Moc se mi s tim nechce laborovat, idealne kdyz by bylo nejake Plug&Play reseni :)

Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, ski1961 napsal:

@epo existuje i mnohem levnější řešení..použiješ svůj kabel bez krabičky a pořídíš si jen tuhle redukci na 12V a jen zapojíš na pojistku

 

Já objednal ještě levněji právě onu "krabičku" + pojistkové pouzdro (i když to nakonec asi stejně napojím zezadu), protože jsem se chtěl vyhnout dalšímu spoji na napájení (redukce/konektor), jelikož tyto věci co nejsou napevno nemám rád. Určitě to máte všichni kdo to máte takto provedeno ještě zajištěno proti pohybu třeba izolačkou, ale přece jen pevný spoj je pevný spoj. Takhle člověk jen natvrdo zapojí vzadu na pojistkovce + kostřící bod a jediný další "pohyblivý spoj" je pak už konektor, který jde rovnou do kamery.

Celý balíček tak vyšel na méně než 3 dolary (kupováno 11.11., kdy to bylo levnější jak dnes)

 

https://www.aliexpress.com/item/12-24V-to-5-2-5V-Inverter-Converter-USB-Hardwire-Kit-Car-DVR-Dash-Cam-Camera/32833531895.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4doY2Sli

 

https://www.aliexpress.com/item/B05-12V-Fuse-Holder-Add-a-circuit-TAP-Adapter-Micro-Mini-Standard-ATM-APM-Blade-Auto/32847981383.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOzDPGO

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@epo s touto variantou tu jezdí kupa lidí, takže fungovat to určitě bude. Já vybral jinou verzi jen kvůli jistotě a proto, že nemám rád vytváření nějakých zbytečných přechodových odporů a možných budoucích problémů. Ale jak říkám, fungovat to bude a spousta zdokumentovaných instalací zde na fóru je toho důkazem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 12. 2018 na 9:45, ski1961 napsal:

Tahle light verze asi nepocita s rezimem parkovani a ochranou podpeti baterky co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...