Přejít na obsah

Výměna páčky volantu za "multifunkční"?


jjurda

Doporučené příspěvky

Dobrý den,
měl bych dotaz, pořídil jsem si octavii 3, ale trochu jsem zapomněl zkouknout páčky volantu a zřejmě díky "výbavě" active plus na páčkách není přepínání palubního počítače - spotřeba, dojezd, rychlost..

 

Mám pravou /i levou/ páčku bez těch bočních tlačítek, tudíž na displayi mi svítí jen ukazatel teploty, vím že u fabie jsem si přepínal mezi stavy dojezd km, průměrnou rychlost, průměrnou spotřebu, aktuální spotřebu... v manuálu jsem se dočetl, že to mít nemusí.

 

Můj dotaz je tedy - je možné si doobjednat multifunkční páčky s těmito vlastnostmi a nechat je vyměnit? Nebo když nejsou funkce na páčkách volantu, tak nejsou ani v systému => muselo by se změnit i něco dalšího... počítám, že bude potřeba i nějakou kabeláž, nebo možná i nějaká softwarová změna... co to obnáší?

 

Mám určitou zkušenost u jinych věcí, kdy je ovladač na 10 funkcí, ale zařízení umí 20 a liší se jen v ovladačích co vám prodejce dovolí :)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Máš Active plus, ale bez pal. PC, ten jsi buď to do výroby neobjednal, nebo pokud máš skladovku, tak PC do auta neobjednal ten kdo zadával konfiguraci. U základní výbavy Active je pal. PC s přepinácí kolíbkou na levé páčce za příplatek myslím, že 3500,-Kč. Takže nezbývá nic, než dodělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat, taky jsem koupil Octavii 3 active a také tam není palubní počítač, zato to má ale tempomat....Chci se zeptat neboť z diskuze nejsem si jist co by bylo potřeba na dodělání PC. Je opravdu potřeba pořídit jen patřičně páčky a nakodovat? Nebo se ještě musí nějaké kabely tahat a měnit nějaká řídící jednotka? Ve fabii jsem PC měl a trochu jsem si na to zvyknul. Tak bych rád to měl v i Octavii. A ještě dotaz, radili by jste radši ty páčky originální nebo mohou být asi tyto neoriginální 

https://www.automultimedia.cz/cz/shop/packy-a-soupaci-10/oem-5q0953513t-packy-spinace-skoda-octavia

Moc děkuji za vaše informace a přeji hezký den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj, právě jsem pořídil octavii bez tempomatu a palubního PC. Chtěl bych se zeptat, jestli by při pořízení příslušných páček (s ovládáním PC a tempomatu bylo možné tyto funkce aktivovat? Bude potřeba kupovat ještě nějaké další komponenty? Uměl by to někdo z Tábora nebo okolí? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...