Přejít na obsah

Sklopenie zrkadiel po zamknuti


m.a.r.e.k

Doporučené příspěvky

Podle mě je to zbytečnost. Myslím, že ty motorky nejsou dimenzovány na to, aby se několikrát denně sklápěly, resp.namontujete si jednotku, pak se to přestane jít a je to akorát na drbání hlavy. Pokaždé opravdu není nutné zrcátka sklápět. Akorát to vidím na další natahování kabelů, rejpání do A-sloupku, atd. A když je sklopit chci, tak jedním pohybem ruky to udělám

Zbytečná machrovinka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to skoda, ze to neumi. Na vsech Renaultech to v praci mame uz x let a ani jeden zadrhel, navic po motorickem sklopeni to muzes rucne odklopit coz VW jaksi neumi e je to velka skoda. Na me OII fl mam vse, ale toto me stve. Kdyz si treba chci dalkou pootevrit okynka a zamknout, uz to dlouhym stiskem zase zavru grrrr.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Napájení je to nejmenší, velký problém vidím v jednotce, která to bude ovládat. Otvírání šíbr a okna ovládá komfortka, dešťoví senzor je napojen pouze na cyklovač stěračů, takže by to chtělo vymyslet způsob komunikace mezi cyklovačem a komfortkou, potom to dokódovat do komfortky. Podle mě nereálná úprava, zvlášť když uvážím, že to neumí ještě ani A6 4f.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím že budu jenom polemizovat, ale jednou jsem četl, že to snad měl passat. Kde sem to četl, jaká generace auta a o co přesně šlo už fakt nevím. Jediné co mi zůstalo v hlavě, je tato myšlenka podpořená tím, že si hraju s podobnýma myšlenkama doma (tvořím chytrý barák). Jako kosa0006, napájení by bylo to poslední, logika by byla taky jednoduchá: voda na senzoru, auto zamknuté, sepni toto relé na pár vteřin. Nějaká drátařina by to byla, safra mě to vrtá hlavou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyto upravy bych zkusil řešit stavebnicí Arduino. Neuvěřitelně jednoduchá na programování. A má obrovské možnosti ohledně rozšíření.

To co zde popisujete se dá naprogramovat za večer, ani ne. Jen by to chtělo zjistit jaký signál leze ze senzoru deště. Jestli analog nebo digital. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně na všechno relátka pánové , relátka !

P.S. má takový malý pocit, že solární šíbr stejně nedává 12V, ale nějaký menší nesmysl. Takže trochu výzva

Nebo koupit klasickou solární nabíječku ke karavanu a dát za sklo :D

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...