Přejít na obsah

Škoda Superb III. facelift


Popu

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Mlkl napsal:

zacinaju sa objavovat dalsie linky na facelift https://www.motor1.com/news/301567/2019-skoda-superb-facelift-spy/

ale tu oproti tym cinskym fotkam nevidno okrem svetiel nic, maska chladica s priliehajucim naraznikom je dolepena z predFL, spodok narazniku uz novy, vzadu dolepene logo a bez listy medzi svetlami

Editováno: , autor: embecka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná doplní přesnější informace povolanější, ale vsadil bych Ferdovy slipy na to, že CN verze je oproti tuzemské modifikovaná, jak to tak u nich bývá. Minimálně ty chromové linky v nárazníku mně přijdou podezřelé. Spodní díl zadku taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, co napsat, abych se neopakoval..

Interiér se podle mě nezmění, ačkoli Škodovka přechází na nové členění palubní desky (Heureka! Asi jen s 20 letým zpožděním za konkurencí zjistili, že mít displej v zorném poli je lepší, než ho lovit u kolen!), ale nemyslím si, že by chtěli tak investovat do starého modelu. Zvláště s ohledem na již uvedenou hierarchii vůči Passatu, který má novou palubní desku po faceliftu dostat, si myslím, že Superb se toho nedočká..

No a vzhled? Bohužel bych ten chrom viděl reálně, maska je chromová už dnes (ale hezky), na fotomontážích pravidelně se trefujících stálic internetu ale chrom figuroval v podobné míře již dříve, takže vyjma těch stupidních plaketek na boku a asi podle mě vyjma zadního spodního dílu nárazníku, stejně jako vyjma zadního loga, by to asi odpovídat mohlo.

Za mě? Žádné překvapení. Trend Škodovky dělat auta s příšerným designem pokračuje, poslední hezké auto, o kterém bych uvažoval (ačkoli stejně by vyhrál objednaný Passat) tak vzalo opět za své. Zúžená světla na mě působí už tak nějak nepřirozeně, ale dejme tomu, zadní zase změnou grafiky příliš masivně. Ale například ten nárazník vypadá jako blbeček. Hrůza a trocha smutku, protože SIII byl a dodnes je pořád hezké auto.

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, ferda25 napsal:

Uvnitř to bude stále jen Octavia Long Rui

 

Octavia Long Rui je jenom jedna. Po výměně tlumičů se z ní stane Knight Rider. A bacha, nebo tady začnu vyskakovat, jak je ten název moje know-how :punk:

 

P.S. Ferda si nedávno převzal z rukou Vladimíra Vošického dokonalé auto bez kompromisů - Hyundai H350, se kterým rozšířil služby své tajné firmy o odvoz nepojízdných koncernových vozidel. Již během odtahu nešťastníkům poskytuje právní poradenství ohledně odstoupení od kupní smlouvy a hromadné žalobě kvůli dieselgate.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby to nezapadlo tak mensi obnovení

 

- Full LED Matrix + zadní LED světla s animaci

- Alcantarový strop

- Ochrana před nárazem zezadu

- 360 stupnu Area View a Trailer Assist

- Kessy full

- Nová generace infotaimentu 

- Možnost zrušení výbavového stupně ACTIVE

- 2.0 TSI 140kw

 

PHEV

1,4 TSI 115kW + elektromotor 85kW = systémový výkon 160kW a 400Nm

Čistý dojezd na elektromotor okolo 70km

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Passat dostal digitální klíč:

 

S novým modelem Passat přichází do výroby také třetí generace modulární platformy informačních a zábavních systémů MIB3. "App Connect" - rozhraní pro integraci aplikací chytrých telefonů - nabízí díky tomu v automobilu značky Volkswagen poprvé možnost bezdrátové integrace aplikací iPhonu prostřednictvím speciální verze systému "Apple CarPlay™". Passat může být navíc prostřednictvím MIB3 na přání trvale online, protože nové informační a zábavní systémy jsou sériově vybaveny integrovanou kartou SIM. Kromě vylepšených služeb pro navigaci s informacemi v reálném čase může zákazník využívat také nové technologie a nabídky, služby přehrávání hudby, příjem internetových rozhlasových stanic, hlasové ovládání hovorovou řečí (s využitím informací z internetu), uživatelsky přívětivé internetové služby "Volkswagen We" a budoucí cloudové uložení nastavení vozidla pro jeho snadný přenos. První chytré telefony bude možné používat také jako "Mobile Key" k odemčení vozu Passat a spuštění jeho motoru.

 

A co Superb ?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...