Přejít na obsah

Škoda Superb III. facelift


Popu

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, M_ike napsal:

Je tam strasne malo polozek k doobjednani, to je proste podezrely.

Cenove ten FL u LK vychazi lepe jak predtim (ted jsem to zkusil nakonfigurovat dle sebe), ale tohle prisuzuju zacatku prodeje a jeho "nakopnuti"

No me tam opticky nic nechybi. Akorat jsem se rozhod jit do benzinu a tam je cena o kilo vyssi nez v nafte, tak uvidime.. Jsem na 1,3mio s nasi slevou budu lehce nad mega, tak snad to projde? ale pockam tak do srpna.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 51 minutami, bojler napsal:

 

V paketu jsou napr. uvedena vyhrivana sedadla, stinici rola nebo koberce s hranolem. Ale v zakladni vybave to pro zmenu uvedene je. Je potreba pockat na pp nebo cenik.

Jestli myslíš Paket Rear tak to je správně. Je pod stejným PR číslem napříč více výbavovými stupni, a obsahově, co je ve standartu z něj odpadá a o to je levnější. V L&K stojí 16000, ve Style 24 000 atd. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spravne je to dle PR kodu, dobre to vypada na prvni pohled kvuli zdanlive vetsimu rozsahu paketu. Ale informace je to polovicata az zavadejici. Rozumim pricine, ale spravne je vytvorit samostatny paket pro kazdou vybavu a bylo by po problemu. Normalni clovek nema sanci rozlisit co vlastne pribyva. Ted jde o to, jestli je to zamer :-)

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozno aj u Vas v CZ prechadzaju na system,ze L&K je u v zaklade v nalozi a priplaca sa iba kozmetika.

Uz pre FL bolo u nas v zaklade L&K.... Columbus,ventilovane sedacky s pamatou na oboch a masazou sofera,nezavisle kurenie a podobne u Vas priplatkove ficirinky a moje priplatky 19tky,virtual cocpit,akusticke okna a roletky ma vysli na necelych 1000 eur k cene auta,takze za mna super rozhodnutie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 30. 5. 2019 na 17:50, PetriCZECH napsal:

V paketu Columbus není uvedený Virtuální kokpit, ale pokud si jej vyberete, u Virtuálního Kokpitu se objeví hláška, že je součástí tohoto paketu - cenu ta chyba neupraví.... takže jak je to? :-)

To je datová chyba, součástí paketu Columbus by Virtuální kokpit neměl být. 

Editováno: , autor: Yogg
Zkrácení
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Necha se to pochopit i obracene - budeme jeste vice prizpusobovat auta hloupym nesvepravnym ovcim a vytvaret umely hluk, kdyz se na jinych mistech draze stavi protihlukove steny? :D Nema chodec povinnost se pred vstupem do vozovky rozhlednout? Muze se vubec nekdo orientovat v tomhle pripade podle zvuku? Chceme prenaset zodpovednost za to ze je nekdo debil na ridice? Dam tezke penize za tiche auto a umele si vygeneruju pod zadkem hluk? Doufam, ze to pujde SW poladit.

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...