Přejít na obsah

Škoda Superb III. facelift


Popu

Doporučené příspěvky

Přemýšlel jsem co mi na tom faceliftu nesedí a za sebe mi došlo, že asi především snaha o jakési "zluxusnění". Tu lišta, tam lišta.. Ono je to v této třídě už v pořádku, no když je auto od začátku koncipováno jako sportovně střižené (a úspěšně), působí to trošku jako Tesco tuzing za mě.. A ačkoli se mi například na Scale ten nápis ŠKODA vzadu líbí, souhlasím, že na SIII se stávajícími tvary to působí hodně divně.
Za sebe mít předFL Sportline v červené, nebo té žlutozelené barvě, jsem naprosto spokojený s tím, že lépe to už u SIII nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Videl jsem ho uz na ulici, hneda Magnetic, combi. Pro me velke zklamani. Ani tak ne ze zadni chromove listy, jak z predku. Puvodne to auto melo nejaky charakter, na ten byly naroubovane cingrlata. Pokud si clovek nedokoupi velka kola a zustane i se Style u sedmnactek, bude to jo sereda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Barva super! Mně spíš vadí ta utopená kola. Na prospektech a ofiko fotkách pěkně vytažená, v reálu však utopená (totéž platí pro Kodiaq a Karoq). Rozumím ale proč. Poslední, hezky rozkročený, byl Yeti, ale poškození od kamínků bylo děsivé (mnoho lidí zde může vyprávět). Zástěrky z toho zase udělaly kačera nebo kočárek (asi jako na Superbu 1)...   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...