Přejít na obsah

Škoda Superb III. facelift


Popu

Doporučené příspěvky

V 20. 11. 2019 na 13:47, Dixik2 napsal:

Walbox v konfigurátoru u Superba iV a Citigae iV.

 

Novinky MY 2021:

 

25KT/20  bude MIB3 včetně Laury

36KT/20 motor 2.0 TDI EVO 147 KW

48KT/20 u motoru 2.0 TSI 200 KW zvýšen výkon na 206 kW

Pro některé trhy 2.0 TDI 90 KW

Je realna sance provest upgrade na MIB3 pri zachovani zaruky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 1. 2020 na 12:06, Dixik2 napsal:

Letos by měl dostat HUD,tak snad i kapacitní volant.

 

Ten HUD je potvrzen z nějakého spolehlivého zdroje? Nový prvek výbavy vyžadující jiný výlisek horní části přístrojové desky bych čekal max. při faceliftu, ne v rámci běžné modelové péče v předposledním modelovém roce (pokud trojce nepředpokládají prodloužit život nad rámec dosavadních zvyklostí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, jaroslav75 napsal:

Číst umím, není tedy třeba chytrolínsky opakovat to, co napsal ten koho jsem se ptal.

 

A ptal jsem se proto, abych se něco dozvěděl, nikoli abych dělal chytrého jak je to tobě vlastní, neuvědomil jsem si třeba tento rozdíl, mimo těch pro mě nepodstatných, o kterých jsem věděl. Ale i tuto funkci považuji pro mě za zcela nepodstatnou funkci, vystačím s tím co umí Columbus s MIB 2.5, společně se službami Škoda Connect, byť mám telefon s Android 10 a ofic. verzí Android Auto.

jde o to, ze kdyz strcis vetsi tel. do bezdratoveho nabijeni, tak usb kabel do nej uplne nestrcis, abys ho pripichl o 5 cm vedle do zdirky a ano, jde mi o android auto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, jaroslav75 napsal:

Ale i tuto funkci považuji pro mě za zcela nepodstatnou funkci, vystačím s tím co umí Columbus s MIB 2.5, společně se službami Škoda Connect, byť mám telefon s Android 10 a ofic. verzí Android Auto.


Aleši, dalším prvkem je například mobilní klíč, online hlasové ovládání a konektivita vůbec. Jde jen o to, jestli to bude konečně použitelné a nebude to ještě větší průšvih oproti 2.5. V SIII mib3 nechybi jen tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jaroslav75 omlouvam se za stupidni dotazy - S3 FL mam mit az za dva mesice a fyzicky jsem v tom jeste nesedel. Bez Android Auto nerozjedes napr. Waze. Anebo jsou ty vestavne navigace v S3 uz natolik dynamicke, ze dokazi relativne brzo zareagovat napr. na nehody (za predpokladu, ze mam aktivni nejake sluzby od skody - nevim jak se ted jmenuji). Jinak souhlas s tim, ze krom navigaci me v tuto chvili nenapada, proc AA pouzit (mozna jeste youtube). Ohledne PhoneBoxu - mam jen Note10, ktery se mi do S3 pred FL taky nevesel (nabijet sel), V FL ma byt ta schranka o neco vetsi. A jeste k vestavene navigaci - jde spustit jen na cocpitu s tim, ze na hlavni obrazovce (Columbus) pojede neco jineho (napr. video)? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tím android auto si to nejprve vyzkoušej, mám špatnou zkušenost s novějšími telefony s usb c konektorem, po nějake době v minutaách vždy ztratí spojení, naposledy spolehlivě fungovala jen sony xperia z3 compact s mini usb, ale xiaoimi a samsung dělají problémy

 

ženě ve stejném autě funguje carplay na iphone 8 bez problému

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CarPlay jede bez problemu vzdy. Ja mam note9 a jedu AA, vyuzivam ho nejen pro waze, ale i pri dalsi apky jako Spotify, radia z netu, kdyz jsem v zahranici apod. Taky mi vyhovuje ze veskera oznameni jako sms, whatsapp ci telegram mi precte nemusim do founu.
Jinam taky me stve, ze se mi nevejde foun cely do boxu na nabijeni, ale aspon to nabiji, ve fl by se mel udajne vejit, ale nezkousel jsem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

 

 

 

Ja mam note9 a jedu AA... Taky mi vyhovuje ze veskera oznameni jako sms, whatsapp ci telegram mi precte nemusim do founu.

S tím mám u AA problém, sice mě také zprávy přečte, i ty české přečte anglicky. Takže zkomoleně nečitelně.

AA mám oficiálně na AA10 (Galaxy S10).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím,

 

Mám objednán nový FL Superb Limuzína L&K a mám sdělený KT 12 (16.-20.března). Věřím, že je to těžké předvídat, ale z vašich zkušeností, případně odhadů, je dost reálná šance, že bych mohl mít vůz u dealera k vyzvednutí už na přelomu března/dubna, nejpozději třeba 2. nebo 3.dubna? To by bylo tak cca 14dnů od výroby. Jde mi o to, že bych měl vůz k dispozici ještě před letošními Velikonocemi a mohl se podívat za rodinou - aktuálně jsem bez auta. Pojištění i registraci vozu si budu zařizovat vše sám.

 

.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak cca 3 stranky zpet jsem psal a posilal fotky cerneho pruhu mezi dalkou a potkavackou s matrix led. Dle servisu to nejde seridit! Takze pruh tam bude vzdy pokud budete mit matrix led. Nevim jak Vam to bude vadit nebo ne me to se*e a bojim se, ze neco v tehle vysce prehlednu - decko u krajnice, zajic....

Dale obcasna rana od motoru pri startu a neustale piskani od motoru do interieru mne taky radost nedela...pri dlouhe ceste je to na prasky. Dle servisu vse ok...

Ma nekdo podobnou zkusenost?

140 kw tdi, 4x4, dsg..

Editováno: , autor: Strajkii
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem řešil problém s Matrix LED a tmavým pruhem mezi potkávacími a dálkovými.. Servis říká, že už to jinak seřídit nejde. Prý to takhle je z výroby. Taky mě to štve. Přijde mi, že pruh je vidět více, když je auto naloženo. Kdyby někdo věděl co s tím a kde řešit, dejte prosím vědět. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Take se mi zda...pozoruji, ze nejhorsi je to pri zhoupnuti v kopcovitem terenu spolu s mirnou zatackou do leva. V tuhle chvilku je ten pruh nejotravnejsi, protoze clovek jak kdyby mzoura do tmaveho pruhu..... Ale chapu, ze kdyz to testuji ve skodovce na rovne dalnici za svetla, tak jim to pripada ok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to proste nechapu, bezdratove dobijeni, ale zaroven musim stejne pouzit usb kabel, z ktereho se stejne dobiji :-)

Vsechno me to pripada tak nejak to zplacat bez hlavy paty a sup s tim k zakaznikovi, ktery nebude resit, ze to nefunguje, ale hlavne ze bude mit na kufru napsano superb a ne octavia... nutno rict, ze jsem ke skodovce prisel ze znacek mimo koncern vw... proto jsem prekvapeny :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...