Přejít na obsah

Kódování funkcí na Citigo (VCDS, Carista)


lubomir.kozak

Doporučené příspěvky

V 31. 8. 2017 na 17:41, h2o napsal:

V kodování BCM tato volba je ale nefunguje to jsem zkoušel, jediná možnost je parametrizace jednotky. To že DRL v režimu parkovaček nepohasnou mi kluci volali po dovolené. V režimu klasických světel ledky ale pohasnou. Ani jsem si nevšiml jestli předface denní svícení v režimu parkovaček pohasne.

Před face světla mají 3 konektory a face mají jen jeden, bohužel není to jen o přepinování ale je třeba nadstavit dráty a vyměnit piny barevné schéma je stejné. Při výměně je třeba sundat nárazník jinak tam ty nové světla nejdou dát.

Ahoj, podari se Vam jiz rozchodit aby scitily obe zarovky? Diky za info. DAn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim.

Díky danikd, funguje.

Chci se optat k tomu vypnutí signalizace nezapnutých pásů. Dle videí na youtube se to vypíná v 17-Instruments (Přístrojová deska) => Coding-07 (Kódování) => Long Coding Helper (viz první obrázek). Já tam ale ten Long Coding Helper nemám (viz druhý obrázek). Program mám oficiální, VCDS 17.8 Standard, co jsem našel, tak neumožňuje Automatické dlouhé kódování, je to tím?

Díky.

1.jpg

2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je teda hezky, za 10000Kc a nema to zakladni funkci ... Obecne me uz to VCDS sere, pouzivam ENG 17.8, popisky na novych autech bida, na podpore ti napisou ze ti radi poradi pres mail, ale pridavat to tam z neznameho duvodu nebudou ... na co mi to kua je, potrebuji nekde v garazi resit a ne cekat na mail ...

Dnes me DPD privezlo pro kamarada novy VAG CAN PRO, Polaci se celkem snazi, cena mensi, podpora lepsi, offline kodovanni novych ABS jednotek, kodovani podle PR cisel, flashovani, ...

O vikendu to testnu ...

Jinak pro tebe by melo byt bez pasu : 114000, zkus to ...

 

Dan

Editováno: , autor: danikd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zatim nemám nic, jen ELM 327 firmware revision 1.4 - na trhu je teď 1.5. - v F1 2006 jsem se s tím dostával do motoru, ale jinam ne (což mohlo bejt jen sw, nevim). V up!ovi jsem to nezkoušel (nevim jestli by se nový auto se starším fw nehádalo). Chystám se ale něco koupit po splacení lízačky, na jaře nám to končí.

 

Rádio jsem si nastavil na úplné ztlumení - potěšilo mě, že přehrávání CD se přeruší, takže nepřijdu o kus skladby - ale stejně pípák (je vzadu pod plastem levého C-sloupku) stejně neslyšim (jen úplně nepatrně když natočim hlavu - slyšim jen blbě na jedno ucho). Dobře jsem ho slyšel jen když jsem měl dole L boční plast kufru.

 

No, kdybych věděl, že to přidat nejde, začal bych možná vymejšlet něco jinýho, možná přemístění pípáku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusim se ti kouknout, tim ELMem to neudelas ...Kdyby to neslo, tak plast dolu, repracek sundat, kabel fik, prodlouzeni - pod stropnici - sloupek A - krytka z boku palubky, do ni par direk nebo nejaka fesna krytka ( treba stareho vyskoveho repro )  a budes to mi skoro u obliceje ... pripadne kouknout na repracek kolik ma Ohmu a  na stavajici pridat nejaky druhy, blize umisteny. Za hodku hotovo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, tak ňák bych to viděl - nebo taky pod kryt B-sloupku - pokud se tam vejde (myslim že ano) - když ne, tak myslim, že bych ho slyšel i dole pod přístrojovkou, stačí, když nebude úplně zadeklovanej. Ale jestli to půjde přidat... zvítězí 5min práce ;) - dignostiku koupim tak jako tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, změna frekvence by mohla pomoct taky - největší mám propad ve středních frekvencích, basy, supervejšky, sykavky slyšim dobře. Taky bych další repráček nepřidával, maximálně přemístil. Ale počkám už na tu diagnostiku...

 

V 8. 10. 2017 na 1:31, danikd napsal:

Tak jsem nasel, podrzite menu a zmacknete leve kolecko ( zapinani ) ... Radio se vypne, po znovu nastartovani to tam je. Je to tam na furt, jde to zase stejne vypnout. D

Dnes jsem to zkoušel - a nic. Je ten postup dobře? Zkoušel jsem to při zapnutém zapalování, při běžícím motoru i po chcípnutí před vytažením klíčku, kdy ještě rádio hraje - a prostě jako bych nedělal nic.

Editováno: , autor: Sir_Jarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...