Přejít na obsah

Divny zvuk motora


Rado94

Doporučené příspěvky

Ahojte

Chcel by som sa opýtať ohľadom môjho auta 2.0TDI PD BKD. Jedna sa o to v poslednom čase som započul divný zvuk studeného motora ale aj zohriateho ale pri zohriatom to menej robí, je to zvuk podobný tttttt a cukanie za jazdy. Motor je chlipnutý podotýkam. Spotreba a výkon je stále rovnaký auto nedymí nič zvláštne sa nedeje osteného. Auto štartuje za studena bez problémov aj za teplá nemá problém. Auto som kúpil a už investoval 2100eur chvíľku bolo dobré a zas niečo som už zúfalý s toho auta :/

Menil som:

Prevodovka bola chybná 5ka drela o obal, Zotrvačník + komplet spojka, štartér, žhaviče 4x, trysky boli na kontrole všetky sú ešte v norme, sedla vstrekov boli dobré, elektrika ku tryskám nová, vačky a zdviháka sú v poriadku, komplet filtre, uloženie motora spodné. Viem že začala byť zla škrtiaca klapka či ma súvis s tým niečo.

Prosím Vás o pomoc veľmi ak by ste niečo vedeli ešte nejakú radu, veľmi by my to pomohlo.

Ďakujem Vám

P.S. Viem že sú ohľadom cukania témy ale ja som už všetko urobil čo ma s tým súvis.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Jestli máš vstřiky opravdu v pořádku a nehulí to šedomodře zkontroloval bych rozvody. Tam stačí málo a už může zlobit hydroštel a ventil klepe, cokoliv pak dělá bordel i pumpa pokud má za sebou nějaký přesčas. Většinou výsledek jízdy "jsem lampa a jezdím na spotřebu s 5tkou do kopce" ten problém s převodovkou a spojkou se k tomu jen vybízí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...