Přejít na obsah

Koupe ojete OIII


Sabiza

Doporučené příspěvky

Ono se dá říct, že v dnešní době je každé auto risk. Stačí se podívat na to, jaké problémy mají tady lidi na fóru. Pokud nemá člověk prodlouženou záruku na 5 let nebo X kilometrů, může se jít klouzat.

 

před 3 hodinami, Octavius napsal:

Chlapi, nikto ste ma nepotešil....:(

Budu úplně upřímný. Na ojetou OIII taky koukám, protože facelift udělal s cenami docela zázrak a to větší, než jsem očekával. Pokud hledáš auto, které má lepší výbavu, zkus spíše trochu popřemýšlet, zda nebude lepší, když vezmeš auto, které bylo koupeno v ČR nebo na Slovensku, bude mít kvalitní servisní záznamy, bude mít reálný nájezd. Pokud chceš obětovat vyšší nájezd s tím, že budeš mít vymoženiny, jako je sunset, lepší repráky a další vyfikundace, sáhni raději po naftě... dneska se dá slušná 1.6TDI nebo 2.0TDI sehnat za dobrý peníz a se slušným počtem kilometrů.

 

Auto, které jsi poslal, má docela vysoký nájezd. Hledal bych něco jiného... prostě auto z Německa po pečlivém majiteli, u kterého nemáš jak dokázat, kolik má vlastně za sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj, mám v plánu koupit ojetou O3, nemám vybráno, jen zatím pokukuju a vůbec nevím co za motor. V prvních řadách je hromada 1,6tdi, jen po málu 1,2tsi.

Dosud jsem jezdil jen v benzínech, roční nájezd v průměru mám tak 12tis.km. Má pro mě smysl koukat po 1,6 naftě? Nebo raději vybírat z mála TSI? 

Za předpokladu, že nebude stočený tachometr, je lepší TDI s 200.000 nebo TSI se 100.000km?

PS: neřeším, jestli mám jezdit za 5 nebo 7, spíš mi jde o spolehlivost, aby mě to dovezlo kdy a kam budu chtít (tak příštích 50.000km)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravim chci se jen informovat vim ze na to je jeste chvily cas ale mam moznost od kamarada v breznu pristi rok koupit octavii rs je to diesel ale mam o ni fakt zajem libi se mi moc jako model a hlavne vim ze se o auto stara a nehuntuje ho a nebude stoceny.Jen me zajima kolik si myslite ze by byla +-cena?Najeto by mela mit okolo 150 max diky za kazdou odpoved 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cago jeste se vratim k memu dotazu koupe rsa trochu jsem se vcera s tim kamaradem bavil a rikal mi ze auto porizoval za 570 000 je to rok 2014 najeto bude mit max okolo 120 000km a vybava je udajne maximalni k tomu roku ma k tomu nove zimaky i letni tak kolik si myslite tak cenu?Kdyz bych ji mel odkupovat v Breznu 2018 diky za kazdej postreh 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím všechny, už jsem si vyslechl názory všech kamarádů s Audi a BMW, abych si nekupoval Škodovku a teď bych se rád zeptal lidí co fakt mají praktické zkušenosti. Uvažuji nad koupí OIII 1.8tsi 132 kW 7st. Dsg elegance sedan s poměrně slušnou výbavou, jaro 2013 najeto do 100 tis. Abych předestřel určitě hledám automat kvůli přítelkyni. Provoz bude kombinace město a dálnice občas nějaké okresky.

 

Přes minulé léto jsem měl možnost jezdit s combikem 1.4 tsi dsg a to auto mě na automat docela bavilo, takže jsem koukal tím směrem. Dává, ale 1.8 smysl nebo mě to sežere i s trávou z cesty?

 

Trochu jsem o autě početl, ale zajímal mě Váš názor a hlavně osobní zkušenosti vlastníků. Je to dobrá kombinace (motor+dsg)? Na co se připravit - neduhy atd. S čím počítat... oleje, filtry považuji za jasné, ale na co ještě z hlediska servisu připravit... ve sto předpokládám už se pomalu ozve výměna brzd a co třeba tlumiče, něco na motoru, jaké máte zkušenosti?

 

Moc díky za všechny názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...