Přejít na obsah

Koupe ojete OIII


Sabiza

Doporučené příspěvky

Zdravim, tak jsem prodal svoje auto a hledam ted Octavia v RS idealne s DSG.

Muj limit je 450.000Kc a tyto 2 auta jsou prozatim favoriti, co na ne rikate a na co bych si mel dat pri tomto najezdu a rocniku pozor? Je to moc velky riziko kupovat DSG u najezdu okolo 100.000km?

 

https://www.skodaplus.cz/Car/1296467/skoda-octavia-dsg-2-0-tdi-135-kw-rs?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3D0%26model%5B%5D%3D404%26mark%5B%5D%3D32%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D140000%26inOperationFrom%3D2013%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D134%26loadTo%3D

 

https://www.skodaplus.cz/Car/1276449/skoda-octavia-2-0-tdi-135-kw-rs?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3D0%26model%5B%5D%3D404%26mark%5B%5D%3D32%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D140000%26inOperationFrom%3D2013%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D134%26loadTo%3D

 

Co se tyce vybavy, nejsem nijak zmlsany z predchozich aut. Vy co s temi Octaviemi uz ale jezdite, napiste prosim co by Vam u techto aut z odkazu chybelo.

 

Pokud vite o nejakych jinych autech, budu rad kdyz hodite odkazy.

 

Predem vsem dekuji za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nevis nahodou o nejakem aute s lepsi vybavou, ktere je aktualne v prodeji?

 

Chci proste auto v co mozna nejlepsim stavu do 450.000Kc, jak moc je realne neco pekneho za tyto penize sehnat?

 

Jeste jednou dekuji.

 

Edit: Co jsem si projel, tak snad kazde auto co neni pres skodaplus ma v autotraceru minimalne jeden, spis 2+ zaznamy o poskozeni, u skodaplus maji auta taky nejaky ten zaznam, ale tech aut je mene. Je to neco podle ceho se muzu orientovat?

 

Nasel jsem jeste toto, ale to vypada na uplne hole auto bez vybavy, ze? Jedine plus je najezd a rocnik 

 

https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/17901267?goFrom=list

Editováno: , autor: 2xk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak bych upřednostnil to levnější. Je tam napsáno, že je nehavarované. Mám zkušenost, že když to tam nebylo napsané, nalezl jsem háček. Bazarista si nedovolí napsat nehavarované, když by bylo. To by bylo jasné klamání a mohl bys auto vrátit. Osobně jsem vybíral z aut, kde nehavarované napsali. 

 

Ještě si nech podle Vin vyjet někde v autorizáku záznamy z ELSI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 hours ago, Clerfayt said:

Za tyto prachy kup nového GAZíka (jako OIII 1.4 TSI z ruska). 

To uz bych radeji sel do Golfa v Maratonu. Oba maji ale stejny nedostatek - manual. (samozrejme, ze muzu mit DSG i u techto aut, ale s cenou uz jsme dost vysoko)

Do ted jsem mel manual, ale ted uz v aute trvam na automatu - uz me nebavi radit a i zeny by to ocenila,

 

Druhy duvod proc ne 1.4tsi je, ze ac me jizda s 92kw nevadi, tak tomu chybi vykon - nerikam, ze je ho malo vzhledem k hmotnosti auta, ale kdyz uz mam dat pomalu pul milionu za auto, rad bych aby bylo trosku vykonejsi a melo automat.

 

Zkusim se v pondeli podivat na tu zelenou octavii, jen si rikam, ze bych radeji neco i malinko drazsiho s lepsi vybavou a novejsi, ale ty uz zacinaji na 500k.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není pravdou, že je Škoda Plus lepší bazar, než jakýkoliv jiný. Jeho dvojče DasWelt je to stejné a mám velmi nepěkné vzpomínky na jednoho Tiguana z Pardubic, kdy bylo opravované auto vydáváno za "nehavarované". Tehdy šla výtka i na vedení. Takže pozor pánové. Po celé anabázi auto skončilo v místním bazaru Qualt za jinou cenu. Konkrétnější být už nemohu. Kontrola ojetých aut je mým denním chlebem a  tak bych mohl vyprávět.

Zkrátka Škoda Plus a DasWelt jsou bazary jako každé jiné a v takových institucích je hlavním měřítkem marže. Ono se pak takové auto i lépe prodá. Že už člověk nemá jistotu nikde, je bohužel smutná věc.

 

A ještě jedna vsuvka: než jsem s klientem jel auto prověřit, volal jsem s požadavkem o nadiktování tloušťky laku po telefonu a prodejce dokonce i lhal, protože jsem mu rovnou řekl, že jinak nedojedeme. Asi nepočítal s tím, že s sebou vezmu diag a mařák laku, abych si auto pořádně proklepl. Takže prachsprosté jednání ala 3xA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 2. 2018 na 9:35, Sabiza napsal:

Jezdit s 1.2 za deset na sto je fakt retardace. To nemaj kluci ani v Insignii první generace. :D

Dá sa, ale to znamená plné bengy na dialnici 190 kmh+ a podradovanie do 4 ky keď ťa niekto spomalí v ľavom, čo nevie pozerať do spetáku. Najväčšiu spotrebu na 50 km úseku dialnice na 1.2 TSI 81 KW som mal 10,8 L viac som ešte nedal :D.

Editováno: , autor: Romiiken
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Na fotografiích vypadá skvěle...jestli i ve skutečnosti to musíš vědět ty :D , cena se mi zdá úměrná tomu co nabízí , kilometrově si myslím že taky OK (jak už tady někdo v minulosti psal není to jen o kilometrech, ale také o stáří vozu a někdy může auto staré 5 let s nájezdem 150 tis. vypadat a být lepší než auto staré 10 let s nájezdem 50 tis.), a k té "nehodě"... pokud u auta není problém vizuální a ani např. s lícováním spár a zatékaním tak by to problém být neměl. Ale nemyslím si, že je to nejaká super levná, ale ani předražená cena...zkrátka odpovídající k nabízené O3 RS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už hu mám zajednanú, majiteľ keby o niektorých veciach (vadách), nepovedal ani by som si nevšimol. Podľa mňa autorizák odviedol dobrú robotu, neni vôbec vidieť, žeby bolo niečo opravované. 

 

Čo sa týka ceny, na slovensku ti za podobnú cenu ponúkajú RS čo majú o aj o 50tkm viac a výbava horšia. Nepáčilo sa mi od niektorých predávajúcich, že vyzdvihovali len to, že aké je super ale to, že nepovedali, že predok auta bol opravovaný, disky oškreté ako keby ich prešli brúskou.

Hľadal som benzínovú RS Octaviu ale jedna pekne vybavená ušla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...