Přejít na obsah

T-Mobile - "CHYTRÉ AUTO"


MilanHos

Doporučené příspěvky

Operátor se ozval a bylo mi řečeno, že poskytovatel měl prý problém se zpožděním na serveru. Momentálně je zobrazení na telefonu a na webu OK. Ale stejně se mi nezdá průměrná spotřeba automobilu z webu. Podle mě je to nesmysl a proto se to nepřepisuje do mobilní aplikace od Tmobilu. 166 l/km je opravdu dost.

 

A že se téma změnilo? Je to fórum a zde lidé diskutují o problémech a o výrobcích. 

 

 

tmobile.jpg

Editováno: , autor: xstastnyr@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu ze jsme v evrope testovaci kralici pro tuto sluzbu tak obcas nejakej ten vypadek nebo prodleva asi bude. Kdyz budou testovat, upgradovat nebo buhvi co a spadne jim server tak mame na chvili smulu nez to daji dokupy.

Prumerna spotreba - asi neni nikdo komu by to plus minus sedelo. I ja tam mam sileny hodnoty. od 40 do 700 litru na 100km.

Jinak to ze si appka taha i 6 dni stare udaje, pred tim nez mi zobrazi kde auto je, se nezmenilo. Kdyz ale nastartuju a rozjedu se, tak v appce je aktualni poloha temer okamzite.

Zkusim si dneska pohrat s nejakym androidem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MilanHos - to jsem zkousel x-krat :) ale bohuzel iPhone to proste nepobral. Nicmene jsem hodil emulaci androidu na macbook a tam ta appka funguje jak svicarsky hodinky (to jsem uprimne necekal).

 

eparkomat - zatim to vypada jen na Prahu, sice slibujou dalsi mesta... nemate nekdo vic infa? aby ten startup nezmizel behem roku nekam do propadliste dejin (to ze maj na webu loga partneru jako je T-mobile, Cisco, Intel - to nic neznamena).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pokud se ti po připojení objevilo "Nové auto", tak to jde sloučit s tím původním. Dřív to šlo jen v desktopové aplikaci od výrobce nebo přes infolinku. Nyní, po aktualizaci apky to jde i v mobilu.  Aktualizuj si aplikaci Chytré auto a udělej to tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...