Přejít na obsah

T-Mobile - "CHYTRÉ AUTO"


MilanHos

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

V poslední době chodí anotace jak chcou. Mobil pípne někdy i po 10 minutách. Řešil jsem to i s technickou podporou. Celkem ochota ale pak jsem rezignoval. Mám fotky jak chodí n mobil a jak to vypadá v apce. Chtěli to poslat a tak mi dal technik mejl. Posílám a zpátky došla odpověď tato adresa je jen pro interní potřeby. Tak jsem poslal vše na info a došla odpověď tato adresa se už nepoužívá, použijte webový formulář. OK sice se tam nedá dát víc jak 2 přílohy a zip už vůbec sem to nějak popsal a zpět došla klasicky potvrzenka ale s textem Váš mejl byl vyhodnocen jako Spam. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"chytré auto" pokládám za prakticky zbytečnou službu a téměř nefunkční aplikaci. Vše se dá nahradit mnohem efektivněji GPS lokátorem i info z OBD konektoru umí zobrazit každá "krabička od Číňana" mnohem více a zadarmo. Byl jsem jeden z prvních, kdo si Chytré auto pořídil, asi za měsíc mi končí předplatné a už se těším až to hodím do popelnice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V 8. 11. 2018 na 7:15, scstanda napsal:

Byl jsem jeden z prvních, kdo si Chytré auto pořídil, asi za měsíc mi končí předplatné a už se těším až to hodím do popelnice...

Já přesně to samý. Funkčnost mizerná a navíc po pár měsících používání mi začlo špatně fungovat KESSY. Zkoušel jsem i vyměnit baterie v klíčku, ale pořád to zlobilo. Nevím jestli to vybíjelo baterku nebo dělalo jiný bordel v autě, ale každopádně když jsem to vyškubnul z OBD portu, tak vše fungovalo zase normálně. Ke konci každého účtovacího období mi pravidelně chodila sms, že mám vyčerpaný tarif a to i když jsem to prakticky nepoužíval, pouze to bylo zapojeno a občas jsem to v aplikaci zkontroloval. Aplikace se sice vyvíjí, ale je to tedy slabota. Chtěl jsem to vyměnit za ten nový typ s Wifi, ale na T-Mobilu mi řekly, že to bude možné až mi vyprší smlouva. To docela nechápu, šel bych de fakto na vyšší tarif takže pro T-Mobile určitě výhodnější, tak jsem čekal, že to půjde hned, ale nešlo. No a v podstatě rok mi to leží v šuplíku a platím tarif. To mi tedy zas až tak nevadí, protože mám zase slevu na pojistném. Teď mi také končí smlouva, takže přemýšlím, co dál, jestli skusit tu novou verzi s Wifi, nebo něco úplně jinýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

V souvislosti s krabičkou Chytré auto jsem narazil na podobnou aplikaci, která je podobná té stávající. Jmenuje se T-Mobile Tracker. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.moj.mobile.android.motion.tmobile.pl

 

Třeba někomu bude lépe vyhovovat její prostředí. Přihlašovací údaje jsou pochopitelně stejné.

Editováno: , autor: dafr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak se musím podělit o novou zkušenost: Jeli jsme asi 450km trasu a během cesty mi začaly chodily upozornění o tom, že u auta došlo patrně k nárazu a jednou dokonce o odtahu auta. To vše za jízdy. Současně mi na dálnici několikrát vynechal motor a rozsvěcovala se mi kontrolka kontroly výfukových plynů (obrys motoru). Když jsem zastavil, tak mi zdechl motor a po nastartování jsem přidal plyn až na podlahu a vůbec se nezvýšily otáčky. Teprve v ten moment jsem si tyto události spojil dohromady. Krabičku jsem odpojil a v pondělí jel do Karlových Varů do Škodováckého servisu na diagnostiku a tam vůbec nic nenašli. Od té doby co jsem krabičku odpojil auto jede normálně a cesta zpět - dalších 450 km proběhla úplně v pohodě. Tak nevím, co si o tom mám myslet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem asi s CHA skončil. Krabička se rozloučila vygenerováním falešné zprávy (viz u mne) Už registruje jen odpojení, připojení, otřesy a náklon. Data z auta nenatáhne a píše OFF line/ nepřipojeno. Uvidíme jak se k tomu t-Mobile postaví. mám ji 2 roky a 3 měsíce. Teď je sice za 1 Kč ale s velkým fupem který nepotřebuji, A už jsem teď platil 33,50.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volalo mi tecnické odd. Tmob. kopretinka, že je jasně po krabičce a evidentně ji to nepřekvapilo, případů kdy zkratuje CAN a tím se zblbne celé auto je víc. Ale dala do systému poznámku, že uz to řešime ještě v rámci záruky a že se mám stavit na pobočce a ještě zkusit půjčit novou a vyzkoušét a pak ....... No spíš půjdu vypovědět smlouvu. Přitom to stejně umělo až na zamčeno/odemčeno to stejné jako teď conect a v postatě za stejné peníze. Ale to je u nich daň za univerzálnost a ŠA mi odpovědělo, že conect pro starší auta nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chytré auto jsem pořídil před pár dny do Octavie III RS. Používám v ní i obd eleven na diagnostiku a pár úprav "aplikacema" a vše ok. Ale to co předvádí t-mobile chytré auto mě teda vůbec neuchvátilo.

 

1) se mi ihned po prvním nastartování se zapojeným zařízením rozsvítila kontrolka motoru. Prý chyba lambdasondy. Po vymazání a vypojení pár dní v poho, zapojím zpět a hle, zase chyba. To už asi náhoda nebude.

 

2) to že jsem vytrhl zařízení z OBD mi přišlo jednou po 30 a jednou po 40 minutách. Stejně tak ostatní notifikace chodí "tak rychle" , že je to téměř k ničemu. 

 

Takže teď mám akorát tak chuť to celý zrušit, což znamená u t-mobilu nastudovat, jestli to nějak šikovně vůbec jde, nebo jestli to budu muset 2 roky přežít... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reklamovat. Napřed mejla z aplikace s popisem. Pak dojde mejl abys doplnil údaje. Pak se ozve technické odd. A vydoluješ slevu. Pokud to háže chybu do auta reklamuj přes prodejnu. Požaduj slevu na dobu kdy nepoužíváš. Na to bych uhrál i zrušení smlouvy. Pozdní anotace řeším už víc než rok. A skoro celou dobu mám 50% slevu. A až ten konec kdy mi vygenerovala tu neexistující jízdu, to v ní odešel ten převodník z can. No půjdu ukončit smlouvu. Už je na dobu neurčitou tak to půjde v pohodě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...