Přejít na obsah

Chování stěračů


Aerosa

Doporučené příspěvky

Pokud jsou stěrače aktivovány, nevrací se během cyklů do původní výchozí polohy. Pokud stěrače páčkou vypnu, pravý stěrač skokově zajede z nejnižší polohy během stírání ještě níže jakoby pod kapotu.

Asi bych si toho ani nevšiml, ale toto skokové zasunutí pravého stěrače u mě doprovází nepříjemný zvuk, který mě na toto chování upozornil.

Pozorujete podobné chování stěračů, nebo je to vada? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejde o změnu parkovací polohy, to je něco jiného. Parkovací poloha se mění při vypnutí motoru, kdy se stírací lišta "převalí" na druhou stranu.

 

To, co popisuje @Aerosa je při zapnutých stěračích, kdy se stěrače nevrací do své parkovací polohy, ale pohybují se v menším rozsahu. Nejvíc je to vidět například u druhé generace Leona, kde jsou stěrače umístěny proti sobě a parkují vertikálně na čelním okně. V momentě, kdy jsou zapnuty, končí nahoře ve vertikální poloze cca 3 cm od kraje skla. Pokud je vypneš, zajedou až k A sloupkům a schovají se za černé okraje skla.

Editováno: , autor: janmatejicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...