Přejít na obsah

Samovolné zamykání a odemykání vozu za jízdy :(


Fum

Doporučené příspěvky

Ahoj ,

konečně jsem si splnil sen a koupil si Octavii 2  rok 2011 , ale moje radost netrvala dlouho. Už měsíc jezdím s tím že se mi za jízdy samy zamykají a odemykajíí dveře, někdy zůstanou zamčené a nejde je odemklout tlačítkem mezi sedačkam, tlačítko vůbec nereaguje a ve předních dveřích to cvaká . Po pár km to zas naskočí a tlačítko funguje bez problémů a auto jde odemknout , a tak stále dokolla. Už se mi samozřejmě stalo že se mi auto zamklo s klíčema v zapalování :( Dnes jsem prostříkal kontaktolem kontakty pod husím krkem mezi předníma dveřma ale žádná změna nenastala .  Už jsem opravdu bezradný, tak píšu sem s nadějí že mi někddo poradí jak to opravím. Jinak dálkové zamykání funguje bez problémů.

 

Budu moc vděčný za radu. Díky a pěkný den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Dobrý den,

 

  mám octavii 2 scout 2013 a řeším skoro stejný problém. Když se auto rozjede a většinou když vezmu zatáčku tak se centrál odemkne a je jedno jestli bylo zamčené a nebo odemčené. Prostě cvakne v zámcích jako při odemykání. Měl jsem to v servisu kde se zabývají autoelektrikou, ale auto mi vrátili, že si neví rady. Zámky jsou prý v pořádku a na diagnostice to píše závadu v komunikaci CAN. Do toho se mi jestě rozsvítila závada airbagu ve volantu, ale nevím jestli je to ze stejné závady. Měl jste někdo stejný problém nebo můžete mi poradit kde najít chybu?

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám podobný problém s Fabiou 6Y. Centrál (bez diaľkového) a svetlá vo dverách (pri otvorení) od výroby. Prestali sa rozsvedcovať svetlá interiéru, dvere sa začali odomykať/zamykať náhodne, nie vždy viem auto zamknúť na centrál z vodičovej strany. Skrátka : Dnes som vymenil hornú časť mikrospínača zámku dverí, no žiaden z problémov to nrvyriešilo. Chcel som pôvodne vymeniť celý, no kontakty boli zaliate plastom (teda prespájkovať to nebolo možné). Mikrospínač krásne počuť "cvakať", no nič sa nedeje - kde inde môže byť chyba ? Zámok samotný ? Konektor ? Kábel ? Studený spoj mikrospínača ? Za nápady predom ďakujem

Editováno: , autor: matej357
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...