Přejít na obsah

D152 - propojení s kladným pólem (56bl) v kabelovém svazku motorového prostoru vlevo


vengly

Doporučené příspěvky

Mohl by mi prosím nějaký znalec vysvětlit nebo vyfotit, kde se výše uvedené propojení nalézá? Jde o to, že mi nesvítí levé tlumené světlo jinak vše ostatní ano. Když zapnu tlumená světla tak na pojistce napětí je, ale na svorkovnici světla tedy konkrétně na svorce 1 což je tlumené světlo napětí už není. Když jsem porovnal levou a pravou stranu tak jsem zjistil, že na té levé straně mi narozdíl od pravé strany nejde při zapnutých tlumených proud i na svorku 2. A ze schématu jsem zjistil, že svorky 1 a 2 mají společné tohleto propojení D152. Tak teď se domnívám, že tam bude snad zakopaný pes, ale nevím kde to na tom autě je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledal bych na svorkovnici na příčné stěně vlevo. Svorkovnice P (T12a). Pokud auto nemá kontrolu prasklých žárovek, tak vodič od pojistky levého tlumeného světla SB54 jde přímo na kontakt 2 svorkovnice T12a. Pokud auto má kontrolu prasklých žárovek, tak vodič od pojistky levého tlumeného světla jde na kontakt 11 konektoru řídící jednotky kontroly prasklých žárovek J571 a z kontaktu 13 této jednotky na konektor T12a. 

Svorkovnice vlevo.jpg

kontrola žárovek.jpg

J571.jpg

Editováno: , autor: Dula
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsem myslel, že budu hrát mrtvého brouka, ale bylo by to nefér vůči těm co mi poradili. Tak jsem vyndal stěrače a na svorce 0V, takže zpět k pojistkám. Nu  a učinil jsem nedá se říct objev ohledně mé ynteligence (už jsem totiž něco tušil dříve). Když jsem kontroloval pojistku č.54 tak jsem se nepodíval na její umístění, ale hledal jsem ji podle čísla a čísla jsou na levé straně pojistky, tedy mezi sloupci pojistek. Já mistr světa, ale nepřemýšlel a tak nějak automaticky si vybral pojistku sice na správném řádku , ale v nesprávném sloupci, tedy jsem omylem kontroloval pojistku č.44, která byla pochopitelně v pořádku. Omlouvám se a děkuji za rady, které mě dovedly po zevrubné kontrole celého vedení nakonec zpět k pojistkám a k tomu, že jsem tak nějak náhodně zapřemýšlel a dokázal i vyměnit spálenou pojistku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...