Přejít na obsah

Nejde nastartovat po napojeni kabelu na baterku


GubaXann

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapi.
Potřebuji pomoc !!!! :-(
Včera večer jsem potřeboval pujčit znamemu auto, ale nešlo nastartovat (Fabia I. 2007 1.2 benzin 47kw) ale uvnitř vše svitilo po otočeni kličkem. Tak si řikame, že baterka. Auto předtim startovalo ihned a vše bylo ok, pote stalo venku cca 10 dnu. Tak jdem pro kabely, napojim k jinemu autu a nic, žadna změna, nestartuje. Tak přendali jsme kabely na jednom z aut a jiskra, začalo se i kouřit z kabelu a byly horke. Pote v autě vše shaslo a už nešla ani centrala.
Dnes za světla jsem auto dotahl do servisu, kde bylo zjištěno, že baterka je v čudu, tak jsem vzal funkční z jine fabie. Vše sviti, ale auto nestartuje. Toči se starter nějak divně, tak zařadim a auto normalně cuklo při startovani. Startuji opět na neutralu a opět se prostě nic nechyta...

Zkusili jsme auto i roztlačit a prostě žadný podobny zvuk jak když se to chyta, něco bzuči ale divně.

Vyčistil jsem svičky, protože byly uplně černe od benzinu (jsou nove bosh, kupovane před měsicem) a stale žadna změna.

Napadlo nas, že by to mohl byt starter, ale přeci když toči pri zařazene rychlosti a nestartuje při roztlačovani, tak by měl byt ok.

Co koho napada, že by to mohlo byt? 
Diky moc všem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když auto bylo v servisu , tak to měli hodit na diagnostiku a hned by se vědělo víc. Příčin může být víc. Začal bych kontrolou jiskry na svíčkách tzn. kontrola zapalovacích cívek. Potom jestli jde do válců benzín a není malý tlak v palivové soustavě ap. Na diagnostice by to všechno zjistili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem volal do servisu a řekli mi toto - když jsme vyndavali svičky, tak byly total v benzinu. Ty se vyčistily a v těch dirach kde jsou tak se vše toči, což znamena, že starter by měl byt OK. Pote jak se vratili na misto, tak zvuk je stejny jak kdyby tam nebyly. Ja jsem u toho i byl a jsou to znamy, takže nic navic by nenakecali. Nemuže to byt řetěz motoru ?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...