Přejít na obsah

Wifi Hotspot v Columbu při vypnutém zapalování + Bluetooth výstup paralelně s jiným vstupem (FM rádio)


Doporučené příspěvky

...i když je zde trochu mrtvo ;) (můj předešlý dotaz zde bez odpovědi), i tak se zkusím zeptat :

  • nevíte, zda-li data / datová SIM resp. s tím spojený Wifi Hotspot v Columbu zůstává aktivní i po vypnutí zapalování / uzamčení vozu popř. pokud ne, lze toho nějak dosáhnout ?
  • lze nějak docílit, aby se přehrával Bluetooth vstup (v tomto případě výstup z WAZE navigace z telefonu) např. společně při spuštěném FM radiu ? Android Auto není pro mne řešení, jelikož Waze není (zatím) podporován. Aktuálně mohu mít pouze Bluetooth a na tom Waze popř. k tomu nějaké online rádio / muziku nebo pouze FM rádio.... kompromis je výstup Waze do reproduktoru telefonu, ale to není ideální. Mirrorlink použít nemohu, nemám kompatibilní telefon.

Díky

 

Editováno: , autor: Shaarky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U androidu by mělo normálně fungovat přehrávání pokynů do repro, pokud je mobil připojen jako handsfree přes BT... zkontroluj nastavení ve Waze –> zvuk –> zvukový výstup, jestli tam nemáš zaškrtnuto "přehrávat přes reproduktor telefonu".

 

Editováno: , autor: janmatejicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co myslíš BT vstupem...? Když máš telefon připojený přes bluetooth (ne SAP) k rádiu, tak se ti neztiší při příchozí SMS hudba, aby ji nahradilo vyzvánění pro SMS? Koukni do zvukových nastavení telefonu, zda to tam někde nemáš...

 

Zkus ještě přehrávat hudbu z telefonu do auta a při tom mít puštěnou navigaci, zda k přenosu pokynů dojde.

Editováno: , autor: janmatejicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BT vstup - Bluetooth zdroj v Columbu, omlouvám se - dokud jej nezvolím na rádiu, tak je telefon "ticho" - veškeré zvuky jdou do ztracena. Příchozí volání se nahradí tónem nastaveným v Columbu/autě. Zkoušel jsem teď rSAP i "obyč" handsfree/A2DP mód, obojí stejné, FM rádio se neztiší. Pokud mám vybrán Bluetooth zdroj na rádiu, přehrávají se všechny zvuky z mobilu, nicméně já bych rád FM rádio a do toho hlášky z Waze navigace přes Bluetooth...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za snahu pomoci @janmatejicek ...jak teď trochu pročítám fóra.... nejsem sám : https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=213536&p=1553726&hilit=bluetooth+android#p1553726,  https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=210475&hilit=bluetooth+android

 

Hlasovat lze zde - https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box?query=bluetooth android

 

To už asi jak se tak dívám bude podporován Android Auto a Waze dle https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=657&t=99855&start=80

Citovat
nseavoice.com wrote:Android Auto Waze Integration: Where Art Thou?
By Staff Reporter | November 9, 2016

Android Auto is turning into a common offering in the automotive industry today and it is expected to be a feature on every new car next year. For those who don’t know what Android Auto is, the smart system is built to fully connect the car’s infotainment system with an Android device.

In other words, you can enjoy your phone features on your car’s infotainment system in a manner that is not dangerous while driving. As of today, Android Auto is fully functional with the core apps from Google and several other third-party applications.

The unfortunate thing here is that Android Auto is still not equipped with Waze. The world’s most used map application is still pending to become available on Android Auto and many are desperate to know when it will get integrated on the system.

Well, the official launch date is not out yet but a spokesperson from Waze revealed that the map app will get the ability to operate on Android Auto somewhere in Q1 next year. No specific dates were given but at least there is a time frame to follow.

http://nseavoice.com/tech/android-auto-waze-integration-where-art-thou-920018190.html

 

Pro Android auto integraci lze hlasovat zde : https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box/suggestions/8894110-i-would-love-to-see-waze-as-an-option-for-android   a zde  https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box/suggestions/10362177-android-auto-intergration

 

Můj dotaz ohledně SIM - asi si tam dám nějakou SIM o víkendu a otestuji, zda-li AP zůstane aktivní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mít to i hotspot a LTE, tak by to byla možná ideální kombinace (i když opět nevím, jak je to s napájením OBD2 - to je myslím vypnuté při vypnutém zapalování). Navíc nevidím SuperB 2014> v seznamu podporovaných.

Jinak já používám ještě kombinaci s EMA - http://www.flajzar.cz/en/electronic-micro-alarm.htm, nicméně občas nestačí vědět o problému, ale je nutné mít i důkaz  - ale to jsme již trochu mimo téma. Ještě snad jeden komentář, veškeré GSM/GPS stojí a padají na možnosti rušení...stejně tak jako konec konců Wifi. Je to spíše pro pocit.... to jen abych předešel flame.

 

Možná by stálo za výměnu EMY (u které odchází vnitřní baterie poměrně často) za řešení od T-Mobile, kdyby to bylo kompatibilní....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...