Přejít na obsah

Štarter vôbec netočí keď je veľká zima cc -10˙C


Peter Blava

Doporučené příspěvky

Ahojte!

Viete mi niekto identifikovať ten problém. Mám Octavia1  1.4 16v 55kw ročník 2003. Ten problém mám už niekedy dávno. proste keď cez noc bolo mrazivé okolo -10...-20,Ráno keď točím klúč, počujem zvuk asi palivové čerpadlo, ale keď točím ďalej pre štart, tak auto bolo uplne ticho, štarter vôbec netočí. Niekedy to zachytí keď som vypol - zapolklúč 5-6 krát. Niekedy vôbec nezachytilo a tak som chodil pešo. Po čase som spravil kabel priamo do štartera a keď nechytilo, tak som zapol klúč, otvorím kapotu a priložím kabel na + baterky, štartuje hneď a som vyzeral ako AUTÍČKAROM:D. Už dva roky som nemal problém, ale dneška v Bratislave bolo -14 ráno a mi vôbec neštartovalo, našťastie som sa  spomínal na ten kabel a vyjazdím.

Mne sa to dosť štvalo s tým problémom, ale automechaník to vôbec nepozná a nevedel mi pomôcť. Pýtam sa, či niekto mal či má ten istý problém a riešenie.

Ďakujem.

Editováno: , autor: Peter Blava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...