Přejít na obsah

Lyže v kufru


VojtěchPraha

Doporučené příspěvky

Ja som zvycajne sklopil lavu tretinu sedadla, tam dal lyze a prichytil o oka v kufri. Urcite ich treba priviazat, aby nezranili posadku pri prudkom brzdeni/havarii.

Skoda, ze do Fabie nedavaju stredovy tunel ako Rapid/Octavia...Do O2 som natlacil 4x lyze, 2x bezky a 4 ludi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Treba pozrieť aké dlhé máš lyže a aká je vzdialenosť od nakladacej hrany po predné sedadlo. Neviem teraz narýchlo nájsť pre F3, ale F2 combi mala túto vzdialenosť vraj nejakých 168cm.. čiže lyže okolo 165cm dáš aj zarovno a dlhšie lyže vytočíš šikmo. Na 2m lyžiach dnes už aj tak takmer nikto nelyžuje.. jedine ak by si mal bežky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš jde oto se ani ke 2 metrům nepřiblížit. Pokud chceš dozadu někoho posadit tak nedáš lyže ani pořádně napříč a vejde se ti tam dejme domu jen 1,8m, ale neměřil jsem vůbec. Nic jednodužšího než ty lyže vzít a zkusit jak se do auta vejdou už není asi. Případně vzít metr a měřit pokud si lyže budeš půjčovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, taky jsem řešil co jak s lyžema a dopadlo to, že jsem sklopil třetinu sedadla, na tu sklopenou část jsem dal kus " hadru", to aby mě pak neodkapávalo z lyží na zadní stranu čalounění, vešly se mi tam 4 páry, já mám délku 165 cm, 2 x 155 cm a 1 x 100 cm bez problému se to vešlo a vyráželi jsme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...