Přejít na obsah

Ztrácí se voda při zaplém topení


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

Jedná se o Fabii RS 1.9 TDI a řeším teď problém, kdy se mi ztrácí voda, když mám zeplé topení. Jakmile se motor ohřeje aspoň na 60stupňů a mám zaplé topení, tak voda docela razantně mizí. Pokud topeni vypnu, tak se neztratí ani kapka. Nádobku jsem ted měnil, není voda v oleji ani olej ve vodě, auto topí normálně, pod autem nevidím žádný únik. Setkal se tímto někdo? 

 

Díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvni nastrel mechose je, ze je to radiator topeni. Nemlzi se okna, kdyz auto topi. Auto funguje uplne normalne, neprehriva se, hned topi, krasne se motor ohriva, olej uplne cistej, i voda je vymenena + nadobka. Kdyz jezdim bez topeni, tak se neztrati ani kapka :D je to zajimavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Ahoj, nevím, možná je tohle téma už vyřešené, ale já jsem podobnou situaci řešil na RS letos na jaře, poměrně dost se mi ztrácela voda, těsnění pod hlavou ok, olej taky v pohodě. Najednou v garáži kapky.. Nakonec jsem zjistil, že unik byl u vstupu trubek topení v přepážce mezi motorovým prostorem a kabinou - strávené těsnění, opraveno, voda drží, neztrácí se, tak zkus zapátrat tam.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...