Přejít na obsah

Výměna komfortní jednotky


Rejsek.Zdiby

Doporučené příspěvky

Zdravím vás, jsem tu nový a mám dotaz. :p

Chci si na oktávě dodělat elektriku do oken. (Zatim jen na předek). A nemůžu se nikde dočíst, jak je to s komfortníma jednotkama.

Mám na autě manuální stahování oken a elektricky ovládanejma a vyhřejvanejma zrcátkama a centrál bez DO, jakou komfortní jednotku mám sehnat,aby toto uměla a navíc to elektrický ovládání předních oken.

A ještě jedna otázka. Když bych přemýšlel do budoucna nad doděláním i zadku, můžu rovnou koupit jednotku, která umí i zadní a prostě to nezapojit a nebo musim koupit jednotku na předek a pak znova koupit, která umí všechna 4 okna? Díky za odpověď zkušených... :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to jedno, ke komfortce 1C0 959 799B pripojis pouze predni dverni jednotky, v zadnich dverich nechas motorky od puvodniho centralu, ktery na novou komfortku pripojis na vystup pro kufr (mozna doplnit o relatka, kuli proudu, prece jen je vystup pouze pro jeden motorek)

komfortka bude hlasit, ze nekomunikuji zadni dverni rj, vse ostatni pujde

pokud sezenes 1C0 959 799A, tak ta je: s/bez DO, s/bez alarmu, 2 okna, přístrojovka CAN-BUS

edit: jeste me napadlo, ze kufr se po chvilce zamkne, v popsanem zapojeni, by to zamklo i zadni dvere :(

Editováno: , autor: zdesim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jestli jsem to pochopil dobře, mám koupit jednotku 799A a do tý zapojím 2X přední elektrický okna,2X elektrický zrcadla, 5X serva do centrálu ( 4 dveře plus kufr) a budu to mít na centrálu bez DO...

A ještě jsem se chtěl poptat. Mám vozidlový alarm od Jablotronu, který mi dělá dálkový zamykání všech dveří, přes jablotroňáckej ovladač. To je taky napíchlý na komfortní jednotku a šlo by to nějak předělat,abych měl vystřelovací klíč s DO?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, pochopil jsi to spatne

ke komfortce jsou pripojeny dverni jednotky, ke kterym jsou pripojeny zamky v prednich dverich

ja osobne bych rovnou koupil 799B(bude se lip shanet na kazdem vrakaci), a k ni zapojil pouze predni okna (zadni si pak dodelas)

v zadnich dverich mas ted pouze motorky na central, ktere nekomunikuji pres dverni RJ, to nechas jak je, problem je, ze komfortka nema pro dvere primy vystup signalu k motorkum (posila se po sbernici pres dverni rj), vystup je pouze pro kufr, tech bys mohl vyuzit do doby nez udelas i zadni el. okna

ohledne jablotronu jaky mas typ? nove se umi odjistit a zajistit pomoci vystupu z komfortky, ktere das povel origo DO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Fain, mám koupenou jednotku 799B, teď se zeptám, jestli od ní vede nějaký svazek do svazku ve dveřích? Tudíš bych ho musel dokoupit nebo stačí ten co tam vede teď?

Ještě,kupoval jsem samostatné stahovačky bez motorků, ale prodávající mi řekl, že tam nechá motorky na stahovačkách, aby drželi pohromadě ale že stejně nebudou fungovat, protože jsou z anglický verze, je to pravda nebo budou normálně makat? Díky

Editováno: , autor: Rejsek.Zdiby
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dverni kabelaz je jina, v motorku je i dverni RJ, vsechny komunikuji pod stejne sbernici, rozlisi se jen podle adresy, kdyz pouzijes z anglicke verze, tak budou prohozene adresy (nekde se to tu resilo)

nejlepsi bys mel to vybrakovat cely komplet z jednoho auta, nez to kupovat po kouskach

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim, vím že se toto tema tady probiralo docela casto, ale nikde jsem nedostal ani nenasel tu spravnou odpoved, potrebuji se zeptat jakou jednotku mam pouzit proto aby mi fungoval skapeci klic a jake cislo klice pro sparovani s komfortni jednotkou.

Mam octavii r.v. 2001 vybava ambiente cislo komfortky konci 799Q

Prosim o radu jake cislo komfortky a jake cislo klice mam pouzit

Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zdravím. Mám vadnou komf. jednotku 1J0 959 799 AH a chystám se pořídit nějakou novou (použitou), mám octavii 1,9 TDI SLX, rv 2000, origin.  dálk. centrál s klasickým (pevným) klíčem a chtěl jsem se zeptat jestli můžu komfortku zaměnit za nějakou s jiným číslem popř. s jakým, aby mi vše fungovalo jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No musím jí vyměnit protože jsem ko..t, blbnuly mi světla uvnitř interiéru, tak jsem jí vyndal a donesl takovýmu "rádoby" elektrikáři aby mi zkusil proletovat "studeňáky" a ten jí proletoval tak řádně - že od tý doby nejde vnitřní osvětlení vůbec a ještě mi přestala fungovat dálka - nevím jestli to nezničil tou opravou.

Ta jednotka 799N se bude normálně bavit s mýma klíčema?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

dotaz, už jsem zkoušel vše, ale stále bez výsledku. Zlobí mě do klíčem auto zavřu, dálka jde jen pro dveře krom řidiče. Zkusil jsem projít kabely, jednotku ve dveřích a teď jsem skončil na komfortce. Mám 1C0959799A  ZM mifimax 5DK 008 213-00 III 64604 H01/S004. Od známého jsme měl dnes půjčenou stejnou č. 1C0959799A  ale ZM mifimax 5DK 008 213-00 II 30403 H01/S003 a nejde už ani dálka celově, když otevřu vzadu dveře sepnou se výstražný spínaný komfortkou. Pls o radu. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zdravím,

 

Mám oktávku 1.9 TDI SLX r.v.1997. Na štítku výbavy v kufru mám centrální zamykání s dálkovým ovládáním, ale komfortní jednotka je tato: 1J0 959 799 L a ta dálku neumí. Tudíž je možné, že byla někdy měněna. Jaká ŘJ tam správně patří, aby to umělo DO? Popřípadě, budou nutné nějaké úpravy? 

 

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...