Přejít na obsah

Deriváty (Scout, Sportline, L&K, RS)


bojler

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ja som zo začiatku nevedel prísť na chuť SUV coupe, po x6 ich pomaly pribúdalo a nejak to už dnes vnímam inakšie, teraz keď som objednal Kodiaq RS a bolo by to možné v coupe verzii, tak by som veru mal veľkú dilemu ktoré si vybrať :rolleyes:

Ale to je ako so všetkým (nie len s autami), 100 ľudí - 100 chutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 12. 2018 na 4:13, Maverick napsal:

X6 pocinaje, vylozene hnusnym GLE coupe konče. Ja tyhle auta proste nemusim

Když už jsi to nakousnul - do Tebou zmiňovaných alespoň dávají pořádný motor. Je to samozřejmě vše věc názoru.

Myslím si ovšem, že GT by se minimálně u nás prodávalo velmi dobře a vzhledem k cenové politice by mělo úspěch i dále na západ od našich hranic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@stanmar Souhlas, je to věc názoru. Nemyslím si ale, že 220k je málo (i pro Evropu).

 

Naopak, když to vztáhnu na Čínu, kam to auto zatím výhradně patří - k čemu je dvojitě přeplňovaný třílitrový šestiválec (a víc), když se tady nikdo (i díky několika kamerám na každém rohu - a to doslova) neprojede rychleji než 120 km/h.

 

Jen pro ilustraci - mám kolegu (28 let), kterému rodina ke svatbě (tak to tady běžně chodí) koupila z celoživotních rodinných úspor Maserati Ghibli (a byt). 

Jeho řidičské schopnosti jsou z pohledu Evropana katastrofální (Číňani obecně jsou katastrofální řidiči nejen z pohledu dodržování předpisů ale i schopnosti ovládat auto). To auto nejelo nikdy rychleji než zmiňovaných 120 km/h a většinu času se pohybuje po městě rychlostmi 20 až max 80km/h. Tedy nejen že si výkonu toho auta neužije, on ho ani využít neumí. V týdnu teď přišel ze servisu a byl strašně překvapenej, kolik ho stála  běžná údržba a nový pneumatiky,  který mu vydržely 20k kilometrů (holt superměkká směs).

 

Nabízí se tedy opět otázka, k čemu? Velmi mi to tady připomíná začátek devadesátých let u nás, kdy se značkou a modelem auta vyjadřovalo rádoby společenské postavení především novopečených podnikatelů. 

 

Ale to jsem na míle vzdálený od tématu i od původní myšlenky, čili konec příběhu, byť by se dalo pokračovat ještě hodiny třeba někde u piva/kafe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...