Přejít na obsah

Výhřev sedaček Up!


hotelix

Doporučené příspěvky

Zdar lidičky,

Mám dotaz do publika: Mám VW EcoUp! MoveUp! (čti "citigo") (výbava bez výhřevu sedaček) a včera jsem rozsypal v autě hranolky (D1+Mc Donald). Tolik k úvodu. Při jejich vyndavání jsem narazil na to, že auto má fakt pod sedačkou spirálu a nějakou mocnou krabičku k tomu. Nedá se to nějak dozapojit (třeba na vypínač "tahem zapni stiskem vypni" :D)? Nebo jen koncernový nadčlověk VW se zase rozhodl, že bude extra? Nebo jen neumím číst a hledat?

Dík,

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaj, tak jsem akorát idiot no, nezapře se :D Omlouvám se autoznalcům, mě to auto beztak vyřídilo tím, co se tam porouchalo před měsícem, takže tak.

Jen mě napadá, že si budu po vzoru Piškota hrát s polepama a začnu upravovat (až nebude mínus tisíc venku). Při tý příležitosti mě napadlo tam ten výhřev nějak dodělat a pak jsem zahlídl tohle, tak jsem si to nějak spojil. Ale jestli to je moc mordor tak žádný výhřev nebude. Možná přední mlhy a nějaký *fancy pants*.

Taky si teď říkám, že to je blbost považovat to za vyhřívání, ale co už.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hotelix, pozri v mojom vlakne.

http://forum.skodahome.cz/topic/128964-yeti-outdoor-ambition-12-tsi/?page=3#comment-2193674

Do Yetiny 2014 (MR 2015) som si sam domontoval vyhrievanie sedaciek, neorigo. Je tam navod a zopar fotiek, mozno pomozu. Auto som kupoval nove tak ako bolo vyrobene, neobjednaval a nekonfiguroval som si ho a vyhrievanie som nemal. Doteraz nechapem ako som bez toho mohol zit :D je to parada. 

 

 

Editováno: , autor: bezname
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja kupoval jete a vyhrev mi proste chybel, tento rok obzvlaste, mel/mam jsem zanet prostaty ( kdo vi, chape ). Tak jsem se nasral, sel vedle do mototechny, koupil za 270Kc vyhrejvany potah, sedi pekne, hreje to jak blazen za cca 15s, v cigaretaku je spinane, takze to tam je porad a az prejde zima, hodim to do sklepa ... o dodelani uz opravdu nepremyslim ... a to sjem fakt magor co musis mit auto plny kravin ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...