Přejít na obsah

Potkal jsem obrubník - geometrie?


Neonik

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

S dovolením bych oživil tohle vlákno - dneska se mi "povedlo" při zajiždění do podzemní garáže v práci štrejchnout levým zadním o "obrubník", který tam je podél rohu u sjezdu do nižšího patra... Jo, jsem kretén, co si nedával bacha a už byl "skoro na místě" a už mi šrotovalo hlavou něco pracovního... S autem to kapku "hodilo", ale jinak po vizuální stránce kolo vypadá v cajku - pneumatika jen lehce sedřená podobně jako když člověk najede až moc blízko chodníku při podélným parkování, na disku jako takovým žádný viditelnější známky poškození (respektive u jednoho paprsku tam je taková trochu rýha, ale vzhledem k tomu, kolik v ní bylo špíny, tak si dovolím tvrdit, že to není následkem dnešní události). Auto se aspoň v garáži chovalo normálně, pokud se bude chovat normálně i cestou z práce, mám to nějak "řešit"? Půjdu zanedlouho stejně do pneuservisu nechat přezout na zimu, tak možná jen říct chlapům, aby na to koukli, jestli je všechno v cajku? Kdyby to byla přední náprava, tak bych se asi "obával" víc, ale ten zadek si říkám, že pokud to pojede normálně a kolo vypadá OK, tak se asi žádný extra "velký špatný" neděje, ne?

EDIT: Teď jsem si všiml, že to je ve vláknu o Superbech (našel jsem skrze Google), tak pro pořádek, stalo se to s Fabií II FL r.v. 2011, 1,2 TSI hatchback, ale předpokládám, že nějaké obecné doporučení na jebnutí do levýho zadního kola bude podobné... Kdyby to tu vadilo, hodím to jinam ;-)

Editováno: , autor: Pictus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...