Přejít na obsah

N@pster

Doporučené příspěvky

Mam SII 2009 a nemam denni sviceni. Vse jsem dotahnul az do BCM a moje stavajici 087A+ BCM nema piny pro DRL. Sehnal jsem 087E a stale mi nejde DRL (zapojeno správně) mam vybavu elegance. Po vlozeni kodovani z 2. Superba 2011 mi stale nejde DRL. Je mozne,ze E ho nepodporuje? Jaka jednotka BCM by byla lepší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak BCM vymeneno za Hčko. Nakodovany a bez zavady. Vse funguje. Jen nejde sparovat dalka. V adaptaci 000 smazano. Ale 001 hlasi chybu. Vzdy jsem dokodovaval druhy klíče k autu a bez problemu. Na tohle BCM me to nepusti ani supervag, vcds a z nouze zkousena i otevrena delphi. Nesetkal ses s tim nekdy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsi klikař druhá jednotka a taky z auta s kessy. Jinak přehráním H na P jsi přišel o menu: Světla a Vidění a menu Komfort v Maxi-Dotu, ale to už asi víš. Aktivovat učení klíčů dokážu na obou jednotkách + původní H opět opravit, aby opět fungovalo menu v Maxi-Dotu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praaaave,ze neprisel,coz mi je divny. Jediny,co tam neni je nastaveni podsviceni nohou ackoliv v bitu 12 a 20 je to zaskrtnuto. Hcko mam ted v aute. Tam je vyhoda,ze nemusim prepinovavat DRL pokud by se udelala parametrizace na jiny pin v BCM A/E. Nejedes nekdy MB-Praha?! :lol:

20170225_134322.jpg

Editováno: , autor: N@pster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 4 roky později...

ahoj machri :)

nechcem zakladat novu temu tak to  skusim ozivit tu.

mam OII Fl vymenil som povodnu BCM 1K0 937 087K za 1K0 937 087BA a mam tieto problemy :

1, parkovacky svietia strasne slabo skôr iba tleju.

2, nedaju sa prisposobit dialkove ovladania ( kanal 001 nieje pristupni ) 

ciastocne sa mi podarilo urobit dialku tak ze som urobil flesh z 087BA na 087H a kanal bol uz pristupny tak som prisposobil dialkove ovladace a naspät urobil flash na 087BA ale dialka sa sprava nestandartne ( slaby dosah dialky, niekedy otvory na prvy krat inokedy az na siesty krat a ked podrzim tlacidlo zamknut tak mi nedotiahne okna a nesklopi zrkadla ale nie stale ako kedy..) vie niekto poradit ako to spravit.. urobit zmenu v epprom? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...